Obavijesti

Show

Komentari 20

U 'Supertalent' stiže Ukrajinka s hrvatskom adresom: 'Ostala sam sama kad je počeo rat...'

U 'Supertalent' stiže Ukrajinka s hrvatskom adresom: 'Ostala sam sama kad je počeo rat...'
5

Nelia Lois odrasla je u Kijevu, a za Hrvatsku kaže da ju je jako dobro primila. U Zagrebu je pronašla ljubav

VIDEO

Samo dva dana dijeli nas od prve epizode jubilarne desete sezone 'Supertalenta' koju će otvoriti nastupi devetero fantastičnih kandidata. Među njima će se žiriju predstaviti karizmatična i simpatična Ukrajinka s hrvatskom adresom Nelia Lois koja je u Kijevu završila cirkusku akademiju.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

[TOP 3 VIJESTI DANA] Posrnulog pobjednika Supertalenta uhitili su zbog pljački dviju zlatarni u Zagrebu 01:20

Dok je putovala po svijetu i priključivala se raznim družinama najduže je boravila u Kini i Turskoj, no put ju je ipak odveo u Hrvatsku nakon što je njezina majka, kazališna glumica, ovdje pronašla ljubav. Kada je tek doselila u Hrvatsku živjela je u malom selu gdje je radila u vinogradu i brinula se o životinjama, no zbog ljubavi prema gradskom životu preselila se u Zagreb i vratila svojoj omiljenoj zanimaciji – cirkusu.

- Odmalena sam trenirala nešto i bila sam hiperaktivno dijete, pa me baka svugdje gurala. Bavila sam se džudom i onda shvatila da je to više muški sport, a ja sam ipak dama, pa sam odlučila da ću se baviti cirkusom - govori Nelia i dodaje da se u Hrvatskoj u protekle tri godine odlično snašla.

- Hrvatska me jako dobro primila. U jednom periodu sam ostala bez stana, posla i novaca, a u mojoj državi je krenuo rat - otkriva Nelia kojoj je preseljenje u Zagreb donijelo brojna poznanstva, a pronašla je i ljubav.

- U Ukrajini su mi ostali brat, koji se dobrovoljno pridružio vojsci, i baka koja me odgojila. Ne bojim se i ne skrivam svoje emocije, ali ne želim sa sobom nositi neke tužne privatne priče. Kad god se osjećam tužno, odem u dvoranu i treniram - zaključuje Nelia koja će žiri već na predstavljanju osvojiti pozitivnom energijom, a hoće li jednako oduševljeni biti i njezinim nastupom tek ćemo vidjeti. 

Među kandidatima u prvoj epizodi naći će se i 23-godišnja studentica medicine Maria Ćuro.

- Rođena sam i odrasla u Italiji, a dolazim na Supertalent jer želim podijeliti svoj glas s Hrvatskom koju obožavam i mogu reći da sam počela pjevati uz naše pjesme - rekla je Maria.

Osim svog talenta, Maria će s gledateljima Supertalenta podijeliti i svoju dirljivu životnu priču i otkriti kako ju je nesretan događaj u djetinjstvu potaknuo da upiše medicinu i pomaže drugima.

- Kad sam imala dvije godine provodila sam dosta vremena u bolnici, imala sam puno operacija, više ni ne znam koji im je broj. Mogu reći da je čudo što sam živa, a svaki put kada bih ušla u bolnicu za mene bi taj miris bio kao miris kuće. To me potaknulo da upišem medicinu, a ono što su prije drugi pružali meni, ja želim dijeliti drugima - otkriva Maria koja jednaku ljubav gaji i prema pjevanju.

Kreće Supertalent, a već u prvoj epizodi iznenađenje: 'Bio sam uvjeren da je skrivena kamera'
Kreće Supertalent, a već u prvoj epizodi iznenađenje: 'Bio sam uvjeren da je skrivena kamera'

Kada će je žiri upitati što joj je draže, pjevanje ili medicina, Maria će odgovoriti: 'Još jedan razlog zašto sam ovdje je da pomognem životu da odluči za mene'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor
FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje