Obavijesti

Show

Komentari 0

U utorak vas u zagrebačkom VIP klubu očekuje luda zabava

U utorak vas u zagrebačkom VIP klubu očekuje luda zabava
3

18.rujan rezerviran je za dozu umjetnosti i zabave. Na repertoaru su: koncert TIX, Space Band iz Zagreba, Happy hoop performance, DJ battle, izložba i Modni korner

VIDEO

U zagrebačkom VIP klubu 18.rujan rezerviran je za novu dozu umjetnosti i zabave. Na repertoaru su: koncert TIX, Space Band iz Zagreba, Happy hoop performance, DJ battle, izložba, Modni korner te mnogo zanimljivosti.

Tix je space rock band iz Zagreba osnovan 2007. godine i još uvijek u originalnoj postavi mladih glazbenih entuzijasta koju čine:

Filip Forster (gitara i efekti), Matej Hoyt-Nikolić (bas i prateći vokali), Luka Ivoš (vokal, gitara, klavijature) i Igor Mihajlović (bubanj). Band temelji svoj glazbeni izričaj na kombinaciji raznih modernih glazbenih pravaca, od progresivne alternativne rock glazbe pa sve do suvremene elektronike. Band je 2009. godine snimio svoj prvi singl "Korak bliže" u Deep Forest studiju.

DJ Zlee, vlasnik je etikete Ghost Technology. Na elektronskoj glazbenoj sceni  pojavljuje se 2005 godine kada je organizirao svoj prvi event pod nazivom “Voltage”, kasnije organizira niz evenata striktno vezanih uz Electro kao glazbeni pravac. Glazbu izdaje pod imenom Indrid i dio je projekta “UKV. U zadnje vrijeme svira vam Electro, Breaks i D’n’B.

DJ Verbal Efendi pseudonim je jednog od prvih breakbeat dj-a u Zagrebu. Aktivan na sceni od 2000. godine kao jedan od organizatora prvog breakbeat serijala na ovim prostorima / Funky Breaks. 

Happy Hoop neprofitna je udruga koja promovira i popularizira ples s hula-hopom. Udruga djeluje od 2007. godine, te je od tada stvorila hoop scenu koja se iz godine u godinu povećava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija