Show

Komentari 4

U 'Večeri za 5' goste je poslužila pizzom i dječjim šampanjcem, a sad će kuhati pred kamerama

U 'Večeri za 5' goste je poslužila pizzom i dječjim šampanjcem, a sad će kuhati pred kamerama

Ekipa s Kvarnera svoje će vještine u showu braniti pod imenom poznate uzrečice na Kvarneru: 'Krepat, ma ne molat', odnosno: 'Umrijeti, ali ne odustati', a jedno lice zasigurno ćete prepounati

Nikitu Dajčer (32) gledatelji ispred malih ekrana upoznali su u showu 'Big Brother'. Okušala se ona i u 'Večeri za 5' i u 'Večeri za 5 na selu', a gledatelji će je sada imati priliku ponovno gledati u blagdanskom izdanju kulinarskog showu '3, 2, 1 HO HO HO'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, ekipa s Kvarnera, koju osim Nikite čine i Leo Pavela i Enes Softić, svoje će vještine braniti pod imenom poznate uzrečice na Kvarneru: 'Krepat, ma ne molat', odnosno: 'Umrijeti, ali ne odustati', piše rtl.hr.

Domaćica Nikita u 'Večeri za 5 na selu' svoje je goste dočekala s dječjim šampanjcem, no kasnije im je ipak ponudila rakiju. Spremila je rižoto od tikve, poriluka i pancete, što se gostima jako svidjelo. Leo i Enis, a Erika i Dalibor su bili jako zadovoljni, što su kasnije pokazale i dobre ocjene. No, prije nego što je na stol donijela glavno jelo, pojavio se njezin dečko Dino s naručenom pizzom, a gosti su mislili da se radi o šali. Ipak, za pizzom nije bilo potrebe jer se Nikita vješto snašla u pripremi jela. 

- Pretpostavio sam da je to neka patka - prokužio ju je Enis ranije, a onda je na stol stiglo pravo glavno jelo – hrskava piletina s pireom i slatkim umakom

- Uopće ne znam što je pošlo po krivu, meni je to baš pasalo, večera je bila jednostavna i fina - priznao je Dalibor tada te se glavno jelo očistilo s tanjura, baš kao i prethodno.

Za desert je Nikita poslužila svoj brzinski, ali ukusan kolač koji je okusom oduševio goste. Nakon što se ekipa dobro zabavila i najela, uslijedilo je posljednje iznenađenje večeri – Zumba ples!

Nikita je javnosti poznata i kao ljubiteljica životinja i velika humanitarka. Naime, u lipnju ove godine humanitarnom akcijom pomogla je 13-godišnjoj susjedi Eni i njezinoj mami koje su živjele u teškim uvjetima u Iki, starom ribarskome mjestu i ljetovalištu u blizini Opatije.

Najčitaniji članci