Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

U vili izbila svađa između Hane i Ive: Pale su teške riječi i suze

Kako bi malo oraspoložio kandidatkinje, Jurenec im je pripremio još jedno iznenađenje – jahanje na mehaničkom biku. Anezi se pokazala najvještijom od djevojaka, a taj rekord uspio je srušiti i Goran

Foto: rtl
11 komentara

Naime, čim je kročila u vilu, sve su kandidatkinje primijetile kako Iva ne hoda, nego lebdi nakon spoja s Gospodinom Savršenim pa su počela uspoređivanja i komentari.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja sam ipak dobila prvu ružu, prvi poljubac i sigurno se sviđam Goranu - primijetila je Daisy, a Aleksandra pak smatra da izostanak poljupca zapravo znači nedostatak kemije između Ive i Gorana. 

Foto: rtl

- Ako je već sve bilo toliko lijepo, emotivno i romantično, a na kraju svega toga nije se dogodio poljubac, to mi je nekako čudno - izjavila je manekenka koja je očito bila zadovoljna što se to nije dogodilo. Bez obzira na zajedljive komentare, Iva je bila sigurna u svoje osjećaje prema Jurencu.

Foto: rtl

- Sad sam prošla s Goranom puno lijepih trenutaka i ovdje sam gdje jesam i ne namjeravam to pustiti, a ni Gorana - odlučno je izjavila Iva za koju borba tek počinje. Nakon toga stiglo je pismo u kojem Gospodin Savršeni poziva Daisy, Klaru, Aleksandru, Anezi i Gabrijelu na grupni spoj u Mirnovec na jahanje. Ta je vijest najteže pala Hani, koja je bila tužna što Goran nije nju pozvao jer zna koliko voli konje, te Klari koja se užasava svih životinja osim, kako je rekla, ptice na grani i ribe u vodi.

Foto: rtl

- Ja sam se kao mala igrala s barbikama, ne životinjama, ali možda tamo bude neki mali poni za mene. Želim pokazati Goranu koliko sam hrabra pa ću pokušati pobijediti taj strah - izjavila je. 

Foto: rtl

Klara koja je na kraju čak i osvojila jahanje jer je bila najbolja u igri s potkovama. No neke su bile razočarane što one nisu otišle na jahanje s Goranom pa je idilu na ranču prekinulo loše raspoloženje djevojaka, zbog čega je Gospodin Savršeni odveo Daisy sa strane kako bi provjerio što se točno dogodilo.

- Kad smo došli na ranč, prisjetila sam se koliko mogu biti sretna i zahvalna što sam postigla neke stvari u životu. Odrasla sam s bakom i mamu sam viđala jako rijetko, a kad sam je vidjela, imala sam samo dvije želje - htjela sam ići jahati i klizati na ledu, a to mi nikada nije omogućila jer nije imala vremena za mene - u suzama je priznala Daisy sve što je muči, a Goran ju je utješio čvrstim zagrljajem. 

Foto: rtl

Kako bi malo oraspoložio kandidatkinje, Jurenec im je pripremio još jedno iznenađenje – jahanje na mehaničkom biku. Anezi se pokazala najvještijom od djevojaka, a taj rekord uspio je srušiti i Gospodin Savršeni. Nakon rodeo natjecanja Gabrijela je
misteriozno povukla Gorana sa strane kako bi mu nešto važno priznala. Za to vrijeme u vili je izbila svađa između Hane i Ive u kojoj su pale teške riječi, a potekle su i Hanine suze.

VIDI OVO! Kate Middleton otkrila što joj smeta kod Williama: "Užasan si oko toga!"

Naši partneri pišu
Message