Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
29 komentara

U Zagrebu se vjenčali Niko Kranjčar i Simona Fistrić

Naš nogometni reprezentativac danas je izmijenio bračne zavjete sa Simonom Fistrić u Crkvi sv. Ivana Krstitelja u Zagrebu pred 40-ak najbližih

D. Puklavec
Foto: D. Puklavec
29 komentara

Među prvima na jučerašnje vjenčanje Simone Fistrić (29) i Nike Kranjčara (23) u Crkvi sv. Ivana Krstitelja na zagrebačkoj Novoj Vesi u crnom Golfu petici dovezao se njegov otac Zlatko.
- Uzbuđen sam. Sretan sam što je do ovog dana uopće došlo. Zadovoljan sam sinovim izborom - rekao je ushićeni Cico.
Otkrio je da će svatovima pjevati bend Kužiš, stari moj, ali bit će i DJ, jer ipak je to mladenačka svadba. Na vjenčanje su stigli Dario Šimić sa Jelenom u terencu i parkirali ga na pješačkom prijelazu.
- Nemam im ja davati nikakve bračne savjete - smijao se Dario.
Minutu prije 19 sati u crnom Passatu stigli su i mladenci. Simona je spretno nabadala po neravnom pločniku u štiklama držeći se o Niku. Za kumu je odabrala prijateljicu iz djetinjstva, a Nikin je kum bio bivši dinamovac Marko Marić. Nakon što su izrekli “da”, odjeknula je pjesma “Rajska djevo, kraljice Hrvata”. Bračni par je četrdesetak uzvanika zasulo rižom i bijelim ružinim laticama.
- Super sam - rekao je Niko na izlazu iz crkve.
- Ceremonija je bila dirljiva i uistinu prekrasna - ispričao nam je Dario. Svatovi su se potom odvezli u nekoliko stotina metara udaljenu galeriju Kranjčar, vlasništvo Nikine mame Elvire. Tada su se svatovima priključili Mihael Mikić i supruga Ljupka Gojić.

RODITELJI ODUŠEVLJENI SVADBOM
Niko i diplomirana ekonomistica Simona zaljubili su se prije šest godina. Posljednje dvije godine žive zajedno. Simona se odselila s njim u Split dok je igrao u Hajduku. Sad žive u Portsmouthu. Par je ženidbom razveselio roditelje. Simona kaže da kod Nike voli sve, a da ju je osvojio toplinom i iskrenošću. Cijeni to što zna da razgovorom može riješiti svaku situaciju. Kranjčar je nedavno rekao kako mu puno znači što je Simona uvijek uz njega i podržava ga u karijeri.

Naši partneri pišu
Message