Obavijesti

Show

Komentari 51

U žiriju se 'ogrebali' puno bolje od kandidata, uzeli honorare, dogovorili dodatne poslove...

U žiriju se 'ogrebali' puno bolje od kandidata, uzeli honorare, dogovorili dodatne poslove...
9

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (34) pristala je biti članicom žirija u trećoj sezoni talent emisije. Karijeru je počela graditi na televiziji, no ljubav prema radiju ipak je prevladala

VIDEO

Očekivanja nisu bila velika, a u showu su bili spremni na sve. Živjeli su od petka do petka, nastojali imati što bolje nastupe, a pobjeda im nije bila ni na kraju pameti. Upravo su tako razmišljali pobjednici talent emisije “Hrvatska traži zvijezdu”.

Nestali s estrade čim se kamere ugasile: TV show izmisli talent pa ga u pet minuta zaborave...
Nestali s estrade čim se kamere ugasile: TV show izmisli talent pa ga u pet minuta zaborave...

Te 2009. godine su Tony Cetinski, Jelena Radan i Goran Lisica - Fox tražili ono “nešto” u glasu svakoga kandidata. Neki su ih na audicijama dobro nasmijali, a oni zbog kojih su žiriju prolazili trnci ušli su među najbolje. U prvoj sezoni showa od početka roker Zoran Mišić iz Valpova slovio je za favorita natjecanja. No u finalu je uslijedio preokret. Njegov “suparnik”, Međimurac Bojan Jambrošić (34), ipak je pobijedio. Tih se vremena rado prisjeća.

Jurica Galoić/PIXSELL

- Očekivanja nisu bila velika. To nije bio prvi show u koji sam se prijavio i već sam nekoliko puta do tada bio odbijen, rekli su mi kako nisam dovoljno dobar i da mi nešto fali. Ne bih ušao ni u top 50. Zato sam bio spreman na sve, i da ispadnem u prvom krugu i prođem dalje - ispričao nam je Bojan. On se i danas probija na sceni, a u deset godina karijere snimio je tri albuma. Osim njega, na sceni su se nakon showa zadržale i Nika Antolos (30), Manuela Svorcan te Carla Belovari (32), no za njihove pjesme čuje se tek tu i tamo. U drugoj sezoni showa pobijedila je Kim Verson (26). Tad je došlo do malih promjena u žiriju pa je Jelenu Radan zamijenila Anđa Marić. Osim nje, na mjesto voditelja umjesto Marka Lušića došao je Ivan Šarić (36).

- Tad sam imala 16 godina. Nisam imala velika očekivanja. Jednostavno sam morala iznijeti to što je ležalo u meni, pokazati talent i pokušati ostvariti snove. To mi je bilo prvo na pameti. Išla sam korak po korak i nisam previše razmišljala - ispričala nam je Kim koja pobjedu, baš poput Bojana, nije očekivala.

I danas gradi karijeru, a smatra kako ostvaruje sve što želi. S njom se u finalu borio Vilibald Kovač, no za njegovu se glazbenu karijeru nakon showa nikad više nije čulo. Kao i za Vilibalda, nije se više čulo ni za pobjednika treće sezone showa Gorana Kosa (33). Tužnom životnom pričom osvojio je simpatije gledatelja, ali jedini album “Novo jutro” ostao je nezapažen. Čini se kako su u trećoj sezoni showa ipak više sreće imali članovi žirija.

Goran Jakuš/Pixsell

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (34) pristala je biti članicom žirija u trećoj sezoni talent emisije. Karijeru je počela graditi na televiziji, no ljubav prema radiju ipak je prevladala.

- Vidim se kako ću dočekati penziju na radiju. Zarazan je. Na radiju se osjećam slobodno. Volim razgovarati sa slušateljima, čuti što ih brine ili muči, pa im u konačnici i pomoći - rekla nam je voditeljica jednom prilikom.

No ona tu nije stala. U jednoj emisija bila je članica žirija, a u drugoj je i sudjelovala u natjecanju. Ivana je u šestoj epizodi showa “Tvoje lice zvuči poznato” svojim nastupima osvojila sve simpatije i naposljetku izašla kao pobjednica.    

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

Tv show 01:01
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje