Obavijesti

Show

Komentari 2

Premijera: Genova predstavlja svoj novi singl 'Baš sam lud'

Premijera: Genova predstavlja svoj novi singl 'Baš sam lud'
2

U godini koju je obilježila objava njihovog istoimenog debitantskog izdanja koje donosi fuziju zaraznog pop-rock zvuka s diskretnim elementima funka i jazza, perspektivni bend zasjao je novim singlom

VIDEO

Sedmorka iz Čakovca, koja stvara i djeluje pod imenom Genova, svoju petu godinu postojanja zaokružuje novim video singlom 'Baš sam lud'.

U godini koju je obilježila objava njihovog istoimenog debitantskog izdanja koje donosi fuziju zaraznog pop-rock zvuka s diskretnim elementima funka i jazza, perspektivni bend zasjao je novim singlom koji je nastao u njihovoj prvoj, ujedno dvostrukoj glazbenoj suradnji s karizmatičnim slovenskim kantautorom Zoranom Predinom i našim vrsnim pijanistom Matijom Dedićem.

SPOT POGLEDAJTE OVDJE:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovi renomirani glazbenici odavno su osvojili hrvatsku publiku svojom glazbom i šarmom, a pored sjajnih uspjeha s vlastitim projektima, tokom 2017. oduševljavali su nas zajedničkim pjesmama obuhvaćenima na dvama fantastičnim albumima 'Tragovi u sjeti'.

Tijekom godina, njihov neprikosnoveni glazbeni talent obogatio je brojna izdanja žanrovski šarolikog glazbenog repertoara, a kao posljednji zasjao je novi singl grupe Genova 'Baš sam lud', objavljen pod etiketom Croatia Recordsa i snimljen u studiju Miroslava Lesića u Zagrebu.

Singl 'Baš sam lud' popraćen je sjajnim video uratkom u režiji Marka Dimića 'Jimmya', nastalim u suradnji s Žanom Novoselom. U video spotu zaplesala je Filipa Zubić, talentirana učenica Virne Hošnjak, poznate hrvatske koreografkinje i plesačice, a uz nju se pojavljuje i hrvatska manekenka Ema Kovač koja već osvaja svjetske modne piste.

Genova su: Hrvoje Krištofić (vokal), Gabriela Hrženjak (vokal), Alen Horvat (gitara), Bruno Damjan (gitara), Matija Turk (klavijature), Dino Blažeka (bas gitara), Emil Kranjčić (bubnjevi).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje