Obavijesti

Show

Komentari 8

'Ubili' su je: Serija Roseanne će se nastaviti bez glavne glumice

'Ubili' su je: Serija Roseanne će se nastaviti bez glavne glumice
6

Žalim za svojim postupcima koji su doveli do ovoga, složila sam se s nagodbom da više ne budem u seriji kako bih spasila 200 radnih mjesta. To je najbolje za sve, komentirala je Barr

VIDEO

Kada je američka glumica i komičarka Roseanne Barr (65), poznata po istoimenoj humorističnoj seriji 'Roseanne', objavila rasističku poruku na društvenim mrežama serija je istog trenutka ukinuta. Iz TV kuće su sklopili ugovor s Roseanne Barr po kojemu se serija nastavlja snimati, ali ona više neće glumiti.

-  Njezina objava na Twitteru kosi se s našim vrijednostima i načelima. Iz tog smo razloga odlučili prekinuti s prikazivanjem serije - poručili su iz TV kuće u svibnju ove godine, a sada su potvrdili nastavak serije pod nazivom 'The Conners' bez glavne glumice. 

 

- Žalim za svojim postupcima koji su doveli do ovoga, složila sam se s nagodbom da više ne budem u seriji kako bih spasila 200 radnih mjesta. To je najbolje za sve - komentirala je Barr koja je sudeći po novom scenariju, navodno 'ubijena' kako bi se opravdala njezina odsutnost. Radnja se odvija u obitelji u kojoj majka Roseanne izgubi život, a samohrani otac nastavlja se brinuti o njihovoj djeci. 

 

#FridayFeeling #Roseanne

Objavu dijeli Roseanne on ABC (@roseanneonabc)

- Dobili smo ogromnu podršku obožavatelja da nastavimo dalje sa serijom, drago nam je što možemo ponovno nasmijati ljude svojim radom - izjavili su glumci koji su još 1988. započeli s 'Roseanne'. Serija se od zadnjeg emitiranja 1997. na male ekrane vratila prije godinu dana i ponovno okupila stare obožavatelje karizmatične Roseanne, njih 18 milijuna, ali jedan je Tweet sve uništio.

Pixsell

- Dijete Muslimanskog bratstva i filma 'Planet majmuna' - taklo je glumica nazvala bivšu savjetnicu Baracka Obame nazvavši je 'majmunom'. Nakon burne reakcije na njezinu objavu odmah ga je obrisala i ispričala se za svoju 'lošu šalu'. 

VIDI OVO: Ove 4 teorije o seksu su ČISTA LAŽ

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu