Obavijesti

Show

Komentari 4

Ubio je Hitlera, a nakon toga krenuo je u bitku s Bigfootom

Ubio je Hitlera, a nakon toga krenuo je u bitku s Bigfootom
1

Bigfoot, poznat i kao Sasquatch, je po priči veliko, majmunoliko stvorenje koje navodno luta divljinama Sjeverne Amerike. No je li mu glave došao isti čovjek koji je ubio i Hitlera?

VIDEO

Jedan od glumaca koji nas redovno oduševljavaju svojim ulogama svakako je sada već legendarni Sam Elliott. Ovaj 72-godišnjak će i ove godine uspjeti u tome, i to s filmom poprilično neobičnog naziva.

U pitanju je film koji će uskoro imati premijeru na Fantasia Film Festivalu, a u kojem Elliott glumi glavnu ulogu. Film se zove 'The Man Who Killed Hitler and Then the Bigfoot', to jest 'Muškarac koji je ubio Hitlera a potom i Bigfoota'.

24sata

Sam Elliott u filmu glumi legendarnog veterana iz Drugog svjetskog rata, Calvina, koji je prije mnogo godina ubio Adolfa Hitlera i cijelo ovo vrijeme čuva tu tajnu, frustriran što ju ne smije podijeliti sa svijetom. Jednog dana, Calvina posjete i FBI i Kanadska kraljevska konjička policija s neobičnim zadatkom - Calvin im treba kako bi ubio Bigfoota.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim ovog istinski neobičnog sinopsisa te interesantnog postera o filmu se malo toga za sada zna. Prvi koji će ga vidjeti bit će gledatelji nadolazećeg Fantasia Film Festivala, a o daljnjoj distribuciji, kao i o puštanju ikakvih foršpana u igru moći će se tek nakon festivala govoriti. Doduše, film ovoliko čudnog naslova zasigurno će ciljati i na neke Oscare, pa ne bi bilo čudno da tijekom jeseni dođe u kina.

Scenarist i redatelj Robert D. Krzykowski je odgovoran za film u kojem je okupio nekoliko pravih zvijezda i zvjezdica. Posebne učinke vodi dvostruki oskarovac Douglas Trumbull ('2001: Odiseja u svemiru', 'Istrebljivač'), dok se produkcije prihvatio legendarni John Sayles.

U preostalim su ulogama Aidan Turner, Caitlin Fitzgerald, Larry Miller, kao i Ron Livingston. O svim daljnjim vijestima vezanim za film moći ćete pravovremeno čitati na našim filmskim stranicama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode