Show

Komentari 2

Ubisoft začudio: Želimo podići svijest o 'Assassin's Creedu'

Ubisoft začudio: Želimo podići svijest o 'Assassin's Creedu'

Ubisoft nas je ovih dana počastio s iznenađujućim otkrićem. Poznata gaming i odnedavno filmska kompanija ne očekuje značajnu zaradu od nadolazećeg 'Assassin's Creed'-a

Ubisoft nas je ovih dana počastio s posve iznenađujućim otkrićem: poznata gaming i odnedavno filmska kompanija uopće ne očekuje nekakvu značajnu zaradu od nadolazećeg filma iz franšize 'Assassin's Creed'.

Kako su objasnili Ubisoftovi predstavnici, cilj ovog filma nije zarada, već podizanja svijesti o brendu 'Assassin's Creed'-a.


Kako je to objasnio Alain Corre, šef europske divizije Ubisofta, glavna funkcija nadolazećeg filma jest promocija franšize 'Assassin's Creed', a zarada je tu tek usputni faktor.

Unatoč tome, Corre je naglasio kako Ubisoft ipak ne planira biti u direktnom financijskom gubitku sa svojim prvim filmom iz franšize te se nada profitu koji je barem malo iznad pozitivne nule. Da stavimo stvari u kontekst, studio je na produkciju ovog izdanka sedme umjetnosti potrošio oko 200 milijuna američkih dolara.

Assassin's Creed: The Movie stiže u kina 21.12. ove godine. Jučer smo dobili i neke nove sjajne slike iz filma režisera Justina Kurzela tako da definitivno bacite oko na njih u galeriji ako već niste.

Izvor: adria.ign.com

Najčitaniji članci