Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

Ubrzo stiže Scorsesejev 'Irac' s De Nirom, Pacinom i Pescijem

Film je Netflix koštao 125 milijuna dolara, a Joea Pescija vratio iz neslužbene mirovine. Točan datum početka prikazivanja filma još nije poznat, no očekuje se da će to biti tijekom jeseni

Foto: YouTube screenshot
4 komentara

Foršpan za 'Irac' (The Irishman), dugo iščekivani film Martina Scorseseja (76) je napokon objavljen i razveselio je mnogobrojne fanove glumačkih velikana. U gangsterskom filmu prepunom zvijezda, pojavit će se između ostalih i Robert De Niro (75), Al Pacino (79), Joe Pesci (76), Harvey Keitel (80), Bobby Cannavale (49) te Anna Paquin (37), a na jesen će ga distribuirati streaming servis Netflix. 

De Niro u filmu glumi Franka Sheerana, navodnog mafijaškog ubojicu i veterana Drugog svjetskog rata, koji je surađivao s nekim od najozloglašenijih ljudi u povijesti SAD-a.

SA SINOM U NEW YORKU De Niro otvara filmski studio, izdvojit će 425 milijuna dolara

On i i Martin Scorsese nisu radili zajedno od 'Casina' 1995., no naravno, obilježili su filmsku povijest kako ranijim zajedničkim radom i filmovima poput 'Taksist', 'Razjareni bik' i 'Dobri momci', tako i vrhunskim holivudskim karijerama. 

Foto: YouTube screenshot

'Irac' je Netflix koštao 125 milijuna dolara, a Joea Pescija vratio iz neslužbene mirovine. Točan datum početka prikazivanja filma još nije poznat, no očekuje se da će to biti tijekom jeseni.

Tema: FILM

Message