Show

Komentari 0

Udala se Gwen Stefani? Odao ju je novi prsten na lijevoj ruci...

Udala se Gwen Stefani? Odao ju je novi prsten na lijevoj ruci...

Izvor blizak paru tvrdi da je Blake Shelton na svojem ranču izgradio kapelicu u kojoj se vjenčanje trebalo organizirati tijekom ove godine. Par se zaručio u listopadu prošle godine

Gwen Stefani (51) 'uhvaćena' je kako sa zaručnikom Blakeom Sheltonom (44) šeće parkom u Santa Monici. Zahvaljujući burmi na prstenjaku lijeve ruke, mnogi misle da se udala, javlja Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Podsjetimo, Blake Shelton zaprosio je Gwen Stefani u listopadu prošle godine dijamantnim prstenom čija je vrijednost procijenjena na čak 5 milijuna kuna. Prsten ima centralni bijeli dijamant, a stručnjaci procjenjuju da bi mogao imati između 8 i 10 karata.

Inače, Gwen ima tri sina iz braka s Gavinom Rossdaleom (55), a Kingston, Zuma i Apollo žive s njom i Blakeom. Obitelj je ovu godinu uglavnom provela na njegovom ranču u Oklahomi.

Izvor blizak paru tvrdi da je Blake na svojem ranču izgradio kapelicu u kojoj bi se vjenčanje trebalo odviti tijekom ove godine. No ako je suditi prema pisanju američkih medija, ono se već odvilo u tajnosti.