Show

Komentari 8

Uhićen srpski modni dizajner koji je mladića držao u smočnici

Uhićen srpski modni dizajner koji je mladića držao u smočnici

Dizajner je muškarce navodno upoznavao na dejting aplikacijama, nakon čega bi ih namamio u stan. Mladić koji se uplašio za vlastiti život iz špajze Darka Kostića zvao je pomoć

Srpski modni dizajner Darko Kostić (42) nakon zabave navodno je postao agresivan i zatvorio mladića (19) u svoju špajzu/smočnicu nakon čega je mladić pozvao pomoć. Problematični dizajner poznat je policiji otprije, a prošle je godine nepravomoćno osuđen zbog spolnog zlostavljanja maloljetne osobe. 

Mladić je naveo da ga dizajner želi ubiti, a Darko je kasnije priveden na osnovu ranijeg djela.

- Kostić je doveden na osnovu ranijeg dijela, oštećeni je upućen PS radi podnošenja prijave i daljnje obrade. Donesena je odluka da se zadrži u konzultaciji sa dežurnim zamjenikom tužitelja Prvog javnog tužilaštva u Beogradu, zbog izvršenja člana 138. KZ RS - Ugrožavanje sigurnosti i članka 132. KZ RS - stoji u službenom izvješću, piše N1.ba.

Dizajner bi trebao biti saslušan, a detalji još nisu poznati. Kostić je navodno muškarce upoznavao preko aplikacije za spojeve te ih tako namamio na upoznavanje u njegovom stanu, piše Blic.

Najčitaniji članci