Obavijesti

Show

Komentari 33

Ukleta BB kuća: Ne spavaju jer ih muče zvukovi i noćne more

Ukleta BB kuća: Ne spavaju jer ih muče zvukovi i noćne more
5

Dva člana srpske dinastije Obrenović i sedmero ljudi iz realityja su stradali. BB trojac je poginuo u sudaru, bivši stanari su izboli majku. Sve ih povezuje Košutnjak

VIDEO

Otkad su ušli u kuću na Košutnjaku u Beogradu, natjecatelji showa “Big Brother” žale se na neobičnu buku. Šuškanja nisu prestala ni kad su se Vasići i Steffani iz izolacije uselili u glavni objekt pa su neki zaključili da ih proganjaju duhovi i vampiri.

- Već se danima čudno osjećam i ne mogu spavati od nelagode. Samo se vrtim u krevetu. Nešto se čuje - žalio se Rade (55) sinovima Miki i Gibi (23). Glavu obitelji toliko muče zvukovi za koje ni ne zna odakle dolaze da je sve oko sebe uvjerio da im noću dolaze vampiri. S njim se djelomično slaže i Steffani Banić (20). Prije nego što je preksinoć dobrovoljno napustila BB kuću, Splićanka se stanarima povjerila da je već neko vrijeme muči nesanica zbog čudne buke iz susjedstva. Kad je i uspjela zaspati, često je imala noćne more.

- Koja je ovo luda kuća. Sanjala sam da me je Ervin ostavio na Novu godinu i otišao s Barbarom, a da me je Goran silovao - izjavila je Steffani Banić.

Problemi s kućom na Košutnjaku počeli su puno prije drugog regionalnog reality showa. Čak je i legendarna baba Vanga, pokojna bugarska slijepa proročica, svojedobno izjavila da je Košutnjak vražje igralište i izvor brojnih nesreća.

Otkad se na prostorima bivše Jugoslavije prikazuje “Big Brother”, bilo je šest smrti vezanih uz show. Na Košutnjaku su 1868. stradali i srpski knez Mihailo Obrenović te rođakinja Anka. Dok su se vozili kočijom, ubili su ih Kosta, Pavle i Đorđe Radovanović. Braća su im se osvetila jer je Mihailo zatvorio njihova četvrtog brata Ljubomira, a u gradskim kuloarima se od tada šuška da je cijelo naselje ukleto. Gradonačelnik Beograda je najavio da će rušiti BB kuće, a parcelu na kojoj je bila prenamijenit će, kaže, za potrebe djece.

Elmir Kuduzović, nekadašnji stanar srpskog “Big Brothera”, krajem prosinca 2007. je zbog prebrze vožnje izletio s ceste, prevrnuo se na krov i sletio u rijeku.

U nesreći na autoputu Obrenovac - Šabac poginuli su i Stevan Zečević te Zorica Lazić. Dva mladića i djevojka su se upoznali i zbližili u reality showu, a nastavili su se družiti i poslije. S trojkom su putovale i Tanja Obradović te Jelena Žeželj, koje su također bile u “Big Brotheru”, ali one su se vozile u autu ispred prijatelja.

- Elmir mi je bio kao brat. Nije mi više do života. Najviše bih voljela da ih sanjam i da mi kažu što da radim bez njih - rekla je poslije nesreće Tanja.

Filip Kapisoda, crnogorski maneken i bivši stanar “VIP Velikog Brata”, 2010. je ubio djevojku Kseniju Pajčin i poslije presudio sebi. Srpska pjevačica je htjela prekinuti s Filipom, ali on to nije mogao prihvatiti. Maneken je njoj i sebi pucao u glavu, a njihova trupla je u Ksenijinu stanu u Beogradu pronašla njezina majka.

Prokletstvo reality showa nije zaobišlo ni Milicu Majstorović (26). Atraktivna brineta iz Kragujevca se 2008. natjecala u srpskom talent showu “Operacija Trijumf”, koji se također snimao na Košutnjaku. Milica se zbog nesretne ljubavi nekoliko puta htjela predozirati pilulama za spavanje, a bolovala je i od depresije. Prije pet godina je kolabirala jer je popila previše antidepresiva.

Antal Skendžić (28), nekadašnji stanar Big Brother kuće, koji nije skrivao da voli i djevojke i dečke, prije osam godina nožem je usmrtio majku. Ubo ju je u srce, a na sudu je negirao zločin. Majka i sin su kobne večeri organizirali zabavu za prijatelje u rodnom Zrenjaninu. Pili su, a Antal je iz čista mira nasrnuo na Rozaliju, koja ga je sama odgajala poslije muževe smrti. Živjeli su isključivo od njezine skromne mirovine.

Crnogorski glazbenik Danijel Alibabić (29) i sarajevski glumac Dragan Marinković (47) poslije sudjelovanja u prvom srpskom “VIP Big Brotheru” su se žalili da su mjesecima imali noćne more od života na Košutnjaku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti