Show

Komentari 28

Ukraden plakala za Marinom: Koliko smo nas dvije potrošile na krpice, mogle smo vile kupiti

Ukraden plakala za Marinom: Koliko smo nas dvije potrošile na krpice, mogle smo vile kupiti

Neda Ukraden gostovala je u jutarnjem showu na srpskoj Prvoj televiziji, gdje se prisjetila suradnje s pokojnom kolegicom i prijateljicom i nezaboravnih druženja

Glazbena diva Neda Ukraden (71) uključila se preko video poziva u emisiju na srpskoj 'Prvoj' televiziji gdje je ispričala koliko je bila bliska s Marinom Tucaković. Marina je tijekom karijere napisala tisuće pjesama za slavne glazbenike cijele regije.

- Riječima se ne može opisati sav taj Bogom dan talent - ispričala je Neda.

POGLEDAJTE VIDEO: Preminula je Marina Tucaković

- Malo tko zna i neke druge njene osobine. Bila je prije svega jedna velika lavica, primala nas je sve kod sebe doma. Znali smo satima, danima i noćima biti kod nje. To je bilo jedno nesvakidašnje druženje, a ja se nisam toliko družila s ostalim autorima tekstova i glazbe. Slušala je tuđe hitove i znala je odati poštovanje svima koji su napravili nešto kvalitetno - kazala je Ukraden. 

Surađivale su puno puta, a jednom je prilikom Neda ispričala kako je Marina zaradila veliku svotu novca samo jednim stihom.

- Pjesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pjesme. Prvo smo je nazvali Jovane, zora je, pa Milane, zora je. Posljednja i konačna verzija je Zora je. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je 'Suza je iz oka kanula'. Njoj je taj stih donio više od 100.000 eura - ispričala je Neda svojedobno za srpske medije.

Osim poslovne suradnje, Neda i Marina bile su i dobre prijateljice koje su dijelile strast prema modi i kulinarstvu.

- Svi će vam možda pričati brojne detalje o njoj, ali ne znam da li je ovo neko rekao, ona je fantastično kuhala. Nas je povezivala ta ljubav prema kulinarstvu. I naravno ljubav prema krpicama i modi. Bože, što smo Marina i ja para potrošile na modu, haljine, kapute, cipele, torbe... Mislim da smo mogle kupiti pet vila na Dedinju, koliko smo para nas dvije lude davale na te stvari. Stalno smo se kajale i imale grižnju savjesti - ispriča je Neda, koja nije mogla suspregnuti suze.

Kako kaže, nikad se nisu posvađale, a uz obiteljske i poslovne obveze, družile su se periodično.

- Hvala ti draga Marina za sve što si napisala - rekla je Neda za kraj, a cijeli video uključenja u emisiju možete pogledati OVDJE

POGLEDAJTE I 24 PITANJA S NEDOM UKRADEN: 

Najčitaniji članci