Show

Komentari 11

Ukrajinka dirnula pjesmom za Eurosong: 'Ne bojim se reći, ali ona je potrebna za naš narod'

Ukrajinka  dirnula pjesmom za Eurosong: 'Ne bojim se reći, ali ona je potrebna za naš narod'

Pjesma je kod mnogih izazvala emocije, a neki su u komentarima ispod videa pisali da ih je čak i rasplakala. Neki su bili iznenađeni njenom izvedbom jer nisu očekivali da će Alina moći pjevati ovu vrstu glazbe

Ukrajinska pjevačica Alina Pash (28) s pjesmom "Tini zabutykh predkiv" (Sjene zaboravljenih predaka) predstavljat će svoju zemlju na Eurosong u Torinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Između brojnih umjetnika Alina je ostavila najjači dojam na publiku, a mnogi su komentirali da će ona sigurno biti pobjednica na ovogodišnjem Eurosongu. 

- Uspjeli smo! Zajedno smo dobili čast predstavljati Ukrajinu na Eurosongu 2022. godine. Hvala svima koji su vjerovali u nas i glasali te osjetili i shvatili o čemu govori naša pjesma i koliko je sada potrebna za sav ukrajinski narod. Potrebna je, ne bojim se to reći, i za čitav svijet. Snaga naših predaka je s nama i izdržat ćemo jer su naši korijeni duboki i jaki - napisala je na svom Instagramu.

- Ne želim mijenjati prošlost, ali želim utjecati na budućnost. Želim cijelome svijetu ispričati sve o nama, da smo mi bili granica, zid i stražari Europe i svijeta kroz stoljeća. Da jednom rukom gradimo i odgajamo generacije, a drugom ih branimo. - dodala je.

Na svom Instagramu je poručila Ukrajincima da imaju čast nastaviti biti neovisni, slobodni, progresivni, sa svojim mišljenjem, kulturom, tradicijom i ukusom Ukrajine.

Pjesma je kod mnogih izazvala emocije, a neki su u komentarima ispod videa pisali da ih je čak i rasplakala. Neki su bili iznenađeni njenom izvedbom jer nisu očekivali da će Alina moći pjevati ovu vrstu glazbe, više su je povezivali s rapom, ali ih je i dalje oduševila.

POSLUŠAJTE PJESMU:

Najčitaniji članci