Show

Komentari 2

Ultra se vraća u Split nakon dvije godine pauze: Najavili su prva velika glazbena imena

Ultra se vraća u Split nakon dvije godine pauze: Najavili su prva velika glazbena imena

Napokon dobra vijest za obožavatelje elektroničke muzike! Organizatori festivala Ultra Europe objavili su popis prvih 12 izvođača za narednu 2022. godinu.

Ultra Europe je festival elektroničke glazbe koji se održava na višenamjenskim otvorenim stadionima, dio je svjetskog proširenja festivala Ultra Music Festivala koji se proširio na dvadeset zemalja. 

ULTRA drugi dan

Jedna od tih zemalja je Lijepa naša, a nakon duge stanke od dvije godine zbog koronavirusa, Ultra Europe se napokon vraća u Split.

Splitu će biti ovo osmi put da je domaćin velikog elektroničkog festivala koji službeno započinje s Opening Party 7.srpnja , zatim slijedi trodnevni Ultra Music Festival na Parku mladeži u Splitu.

Na festivalu Ultra music Festival u Parku mladeži u Splitu zabavljat će nas Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Joseph Capriati, Martin Garrix, Nina Kraviz, Oliver Heldens, Richie Hawtin, Tiësto, Timmy Trumpet i Vini Vici.

Festival se nastavlja kao Ultra Brač , a sljedećeg jutra se seli na Hvar. Popodnevni beach party zauzet će mjesto na Paklenim otocima gdje će se održati Ultra Beach i večernji program Resistance Hvar.

Posljednja destinacija festivala je Resistance Closing Party Vis koji će se održati 13.srpnja u tvrđavi Fortica na Visu staroj 200 godina.

Najčitaniji članci