Obavijesti

Show

Komentari 26

Uma Thurman objavila snimku nesreće za koju krivi Tarantina

Uma Thurman objavila snimku nesreće za koju krivi Tarantina
1

Glumica, za koju se godinama smatralo da je 'muza' i bliska prijateljica redatelja Quentina Tarantina, u nedavnom je intervjuu otkrila kako ju je njegova nepromišljena odluka gotovo stajala života

VIDEO

Okolnosti ovog događaja graničile su s kriminalnim djelom, rekla je Uma Thurman (47) o nesreći koja joj se dogodila u Meksiku, tijekom snimanja filma Quentina Tarantina (54), 'Kill Bill'. 

Uma je u intervjuu za The New York Times nedavno otkrila kako ju je redatelj prisilio da sama vozi automobil koji nije bio siguran za vožnju. Glumica je inzistirala da ju zamijeni kaskader, no Tarantino nije popuštao. Uma je automobil, kojeg je tehničar na setu proglasio neispravnim, vozila po neasfaltiranoj cesti.

Odjednom je izgubila kontrolu nad vozilom i zabila se o drvo. U pomoć su joj priiskočili članovi tehničke ekipe, a glumica je ozlijedila vrat i koljena, zbog kojih, rekla je, i danas pati. Na snimci se vidi da Tarantino, koji prilazi ozlijeđenoj Thurman, dodaje joj bocu s vodom i tješi ju. 

- U tom trenutku sam pomislila da više nikada neću moći stati na noge - rekla je glumica, koja je u Kill Billu igrala osvetnicu Beatrix Kiddo. 

 

A post shared by Uma Thurman (@ithurman) on

Nakon incidenta, studiju Miramax, pod čijim je okriljem snimljen Tarantinov film, prijetila je tužbom. No do snimke nesreće nije mogla doći. Sada, kaže, shvaća i zašto. 

- Godinama su Weinstein i njegovi producenti zataškavali incident i odbijali mi dati snimku. Odustala sam od tužbe, ali ni Quentin mi nije htio dati snimku - ispričala je Thurman. 

via GIPHY

Snimku nesreće napokon je dobila od redatelja 15 godina nakon nesreće. 

- Sada više nije ni bitna, moj vrati i koljena trajno su oštećeni - rekla je. 

Uma je otkrila još nekoliko 'sadističkih' trenutaka slavnog redatelja. Tarantino je glumici, za potrebu scene s Michaelom Madsenom, pljunuo u lice. U jednoj drugoj sceni, u kojoj se bori protiv japanske školarke Gogo Yubari, redatelj ju je davio lancem. 

Nakon Umine ispovijesti, mnogi filmaši zahvalili su joj se što progovara o još jednom holivudskom problemu, a to je tretiranje glumica koje često, kaže Thurman, ne znaju gdje je granica koju redatelji smiju prijeći.

- Tarantino je ignorirao i glumicu Daryl Hannah kada mu se žalila da ju Harvey Weinstein maltretira. Samo su je uklonili s promotivne turneje. Ovo je razlog zbog kojeg Weinsteina tako dugo nisu zaustavili - napisao je redatelj Judd Apatow (50). 

Reuters/Pixsell

Uma je nakon žestokih reakcija, uz snimku nesreće, rekla i kako je oprostila redatelju jer smatra da nije imao zle namjere. 

- Quentinu je danas žao i osjeća se loše zbog toga što se dogodilo. Kada mi je dao snimku, znao je da ću je objaviti i da će to biti loše za njega. Ponosna sam na njega što je hrabro učinio pravu stvar - napisala je Thurman. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin