Show

Komentari 10

Umjesto Božidara u show 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' stiže Filip, riječki skiper i konobar

Umjesto Božidara u show 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' stiže Filip, riječki skiper i konobar

'Došao sam s ekipom s Kvarnera, mi smo inače bili zajedno u 'Večeri za 5 na selu'. Nadam se da ću biti koristan i da ćemo biti pravi Nesalomljivi', rekao je Filip

Nakon što je u prošloj epizodi 'Tri, dva, jedan - ho,ho,ho!' natjecatelj Božidar Miodragović odbio kuhati i napustio svoju ekipu, u emisiju stiže novi natjecatelj. Ekipi Nesalomljivih u kojoj su Lukrecija i Ivan, pridružit će se Filip Gardoš (26), riječki skiper, konobar i koktel-majstor. Hobiji su mu fotografija, snimanje videa i video montaža. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, Filip se na RTL televiziji prvi put predstavio kao batler Lea Pavele u 'Večeri za 5 na selu' te ostavio dojam na gledatelje i kandidate. 

- Došao sam s ekipom s Kvarnera, mi smo inače bili zajedno u 'Večeri za 5 na selu'. Nadam se da ću biti koristan i da ćemo biti pravi Nesalomljivi - rekao je Filip za RTL.

Natjecateljica Lukrecija komentirala je kako je jako sretna što im se pridružio i sigurna je da će Filip dobro kuhati. 

Podsjetimo, u prošloj epizodi popularne emisije Božidar je odlučio štrajkati te je odbio kuhati s Ivanom i Lukrecijom. 

- Ja večeras neću kuhati! To nije moj nivo. Ja kad kuham sam, onda napravim za deset, ali kad me drugi neće slušati, onda neka rade sami - rekao je Božidar pa ga je Tomislav Špiček, uz dopuštenje ostalih natjecatelja u timu, zamolio da napusti set.

Božidar je neko vrijeme stajao po strani i nije htio sudjelovati pa je Špiček pitao njegov tim mogu li bez njega, na što su oni rekli da mogu i da je odlazak Božin izbor na koji oni ne mogu utjecati. Zatim je pitao Božidara želi li uistinu napustiti show, a on je odgovorio da želi. Kada je odlazio, mahnuo je kandidatima, a kada se penjao uz stubište, Špiček mu je rekao članovi tima i njemu mašu.

- Tko ih j*be - oštro mu je odbrusio Božidar.

Najčitaniji članci