Obavijesti

Show

Umrla je glumica Anne Heche

Umrla je glumica Anne Heche
8

Predstavnici obitelji glumice u petak su izjavili da je službeno proglašena moždano mrtvom te da će biti isključena s aparata za održavanje života, nakon što se utvrdi je li neki od organa prikladan za doniranje

VIDEO

Američka glumica Anne Heche umrla je tjedan dana nakon što je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći, piše Guardian. Vijest je potvrdila njezina obitelj, nakon što je prethodno najavila da će se isključiti s uređaja za održavanje života. Heche je imala 53 godine.

Anne se u petak, 5. kolovoza, svojim autom, marke Mini Cooper, zabila u garažu pored kuće u naselju Mar Vista u Los Angelesu. Automobil i kuća su se zapalili, a Heche su izvukli iz olupine.

74th Annual DGA Awards

Nesreća je izazvala veliki požar, a trebalo je 65 minuta da 59 vatrogasaca pristupi, ograniči i potpuno ugasi vatreni plamen unutar oštećene kuće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Strani mediji su iznijeli detalje kako je Anne pobjegla s mjesta druge nesreće prije nego što se vozilom zabila u garažu. Navodno je prošla kroz znak 'stop' i vozila 90 milja na sat (144 kilometara na sat).

Lynne Mishele, vlasnica kuće koja je izgorjela, srećom je bila je u drugom dijelu svoje kuće i nije stradala kada se Heche svojim autom zabila u kuću. Na stranici GoFundMe se pojavila akcija za prikupljanje sredstava za Lynne. Kuća je odmah proglašena i neprikladnom za stanovanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Umrla je glumica Anne Heche VIDEO

Iako je glumica neposredno nakon nesreće bila stabilna, stanje joj se uskoro pogoršalo i pala je u komu. Uz to, policija Los Angelesa dobila je nalog za testiranje krvi glumice kako bi se utvrdilo je li bila pod utjecajem alkohola i/ili droga u vrijeme nesreće.

The Tender Bar Los Angeles Premiere

Kada su došli rezultati testiranja utvrđeno je da je glumica u krvotoku imala kokaina, dok su policijski službenici ranije potvrdili da nije pila alkohol, unatoč tome što je fotografirana s bocom votke u držaču za čaše.

USA - 2021 Breeders Cup Race - Del Mar

Predstavnici obitelji i prijatelji glumice izjavili su u petak da je ona službeno proglašena moždano mrtvom i da će biti isključena s aparata za održavanje života, nakon što se utvrdi ima li koji organ koji je sposoban za doniranje. 

74th Annual DGA Awards

Anne je još ranije pristala biti donor organa pa će tehnički biti živa do završetka provjere. 

Ellen DeGeneres oglasila se nakon prometne nesreće bivše djevojke: Želim joj sve najbolje!
Ellen DeGeneres oglasila se nakon prometne nesreće bivše djevojke: Želim joj sve najbolje!

- Anne je imala ogromno srce i svojim je velikodušnim duhom dirnula svakoga koga je srela. Više od svog izvanrednog talenta, širenje dobrote i radosti vidjela je kao svoj životni posao, a posebno pomicanje ideje za prihvaćanje onoga koga volite. Bit će zapamćena po svojoj hrabroj iskrenosti i jako će nam nedostajati zbog njezine svjetlosti - izjavili su predstavnici obitelji. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'