Obavijesti

Show

Komentari 1

Umro David Cassidy: Obitelj ga je odlučila skinuti s aparata...

Umro David Cassidy: Obitelj ga je odlučila skinuti s aparata...
4

Američki pjevač i glumac najpoznatiji po glazbenoj seriji 'The Partridge Family' u kojoj je glumio Keitha, preminuo je u 68. godini života okružen najbližima

VIDEO

David Cassidy od ponedjeljka je bio na aparatima. Liječnici su ga stavili u induciranu komu nakon što su mu otkazali bubrezi i jetra.

Jedina šansa da preživi bila je da se podvrgne operaciji transplantacije jetre, no liječnici su obitelj upozorili da Cassidy ne bi preživio operaciju. Glumca i pjevača, obitelj je skinula s aparata u utorak u podne. David je preminuo u bolnici na Floridi u 68. godini života. 

FILE PHOTO:     Actress Shirley Jones and David Cassidy (L), stars of the television show "The Partiridge Family," perform during the opening number at the first annual TV Land Awards which were taped in Hollywood

- David je umro okružen ljudima koje je volio, sretan i bez bolova koji su ga dugo mučili. Zahvaljujem se svima onima koji su mu pružali podršku svih ovih godina - izjavio je obiteljski glasnogovornik. 

Uz Davida u trenutku smrti bili su braća  Shaun, Patrick i Ryan, njegova djeca Baeu i Katie te nećaci i njegova bivša supruga Sue. 

Glumčev nećak Jack napisao je dirljivu objavu u čast preminulom Davidu. 

- U svojoj tuzi razmišljam koliko sam zahvalan Bogu što je David imao prilike usrećiti milijune ljudi. Mislim da nisam jedini kome će nedostajati - napisao je Jack. 

Schodack Police Department photo of David Cassidy

U tuzi su mu se pridružile i mnoge zvijezde.

- Žao mi je što je David umro. Baš poput njegova oca Jacka, bio je jako talentiran i imao je kompliciran život - napisao je slavni voditelj. 

Cassidy je najpoznatiji po ulozi najstarijeg sina obitelji Keitha u glazbenoj seriji 'The Partridge Family' koja se prikazivala početkom sedamdesetih godina. Nakon serije, snimio je nekoliko uspješnih albuma i pojavljivao se u TV serijama. No nikad nije uspio doseći slavu kakvu je imao za vrijeme trajanje 'Partridge Family'. Kasnije se, poput oca, odao alkoholu i nekoliko puta je bio uhićen zbog vožnje pod utjecajem. Prije dvije godine otkrio je da je bankrotirao. 

Rođen je u New Yorku. Majka Evelyn mu je bila glumica, a otac Jack nagrađivani kazališni glumac i pjevač.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu