Show

Komentari 14

Umro je natjecatelj američkog talent showa, danima se borio s teškim oblikom korona virusa...

Umro je natjecatelj američkog talent showa, danima se borio s teškim oblikom korona virusa...

Jay Jay nije bio cijepljen, a prije nego što se zarazio rekao je obitelji da se planira cijepiti. On, naime, nije živio sam već s ocem koji je trenutno u bolnici na respiratoru

Jay Jay Phillips, bivši natjecatelj showa America's Got Talent, preminuo je u 31. godini života nakon teške borbe s korona virusom. Vijest je na Instagramu potvrdio njegov bend Mettal Maffia. 

POGLEDAJTE VIDEO 

- U velikoj tuzi obavještavamo vas da je naš član benda, brat i prijatelj Jay Jay preminuo. Još uvijek ne osjećamo da se to stvarno dogodilo i dali bismo sve da to možemo promijeniti. Molimo vas da poštujete njegovu obitelj i naše želje da si uzmemo vremena i tugujemo. Nedostaješ nam brate, svake sekunde, svake minute i svakog dana. Hvala ti što si nas naučio da se malo više smijemo - napisali su na službenom Instagram profilu. 

Prema tvrdnjama njegove obitelji, Jay Jay je korona virus imao tijekom blagdana Dana zahvalnosti, koji se slavi diljem Amerike, zbog čega je ostao sam kod kuće. Obitelj i prijatelji provjeravali su danima prije kako je no, njegovo zdravstveno stanje se pogoršalo na sam praznik. 

Iako su mu najbliži govorili da treba otići liječniku, on je odlučio ostati kod kuće i 'odmoriti'.

Majka i djevojka glazbenika došle su mu u posjetu na Dan zahvalnosti i pronašle njegovo beživotno tijelo. 

Jay Jay nije bio cijepljen, a prije nego što se zarazio rekao je obitelji da se planira cijepiti. On, naime, nije živio sam već s ocem koji je trenutno u bolnici na respiratoru. 

Philips je ostao upamćen tijekom sudjelovanja u 12. sezoni America's Got Talent showa. Nakon nastupa dobio je iks od članice žirija, Heidi Klum, ali dogurao je daleko, ispao malo prije polufinala. Svirao je klavijature, a gledatelji ga pamte po ljubavi prema heavy metal glazbi. 

Najčitaniji članci