Show

Komentari 4

Umro otac Stevena Spielberga

Umro otac Stevena Spielberga

Kad pogledam u PlayStation, u mobitel, u stvari poput najmanjeg kalkulatora pa sve do iPada, sjetit ću se svog oca i reći 'on i njegov tim genijalaca su sve ovo započeli', rekao je Steven ocu prije smrti

Inženjer elektrotehnike Arnold Spielberg, otac slavnog filmaša Stevena Spielberga (73), preminuo je u utorak, saznaje Variety. Arnold je umro u dobi od 103 godine.

U trenutku smrti Steven je bio uz Arnolda. 

- Ti si naše srce. Ti si naš dom. Kad pogledam u PlayStation, u mobitel, u stvari poput najmanjeg kalkulatora pa sve do iPada, sjetit ću se svog oca i reći 'on i njegov tim genijalaca su sve ovo započeli' - rekao je Steven svom ocu. 

Osim Stevena, Arnold je imao i kćeri SueAnne i Nancy. Djecu je dobio u braku s pokojnom vlasnicom restorana Leah Adler, koja je preminula prije tri godine. Bili su u braku od 1945. do 1966. 

Djeca kažu kako ih je Arnold naučio da vole istraživati, da drže noge na zemlji, ali i da posegnu za zvijezdama i uvijek gledaju gore. 

- Hvala ti na životu. Volimo te, tata - poručili su mu. Arnold je kao dječak razvio ljubav prema učenju i inovacijama. Bio je vrlo druželjubiv. Sklapao je prijateljstva čak i putem radija. 

Najčitaniji članci