Obavijesti

Show

Komentari 99

Uplakani Ante Gotovac: Vara me, ali joj opraštam

Uplakani Ante Gotovac: Vara me, ali joj opraštam
7

VIDEO: Ante Gotovac demantira da je orgijao kod kuće s drugim ženama. Tvrdi da je s dadiljom pratio suprugu Simonu do kuće njenog ljubavnika

VIDEO

Simona Gotovac (24) odlučila se razvesti od supruga Ante optuživši ga za sustavno psihičko maltretiranje, pljuvanje u lice, suprugove orgije i guranja u “napadajima ljubomore”. Ona tvrdi da joj je u šest godina veze govorio da je glupača, da ne zna ništa osim lakirati nokte, lijepo se našminkati i otići na frizuru.
- U šoku sam! Riknut ću skroz! Ja sam debil i volim je. Svi prijatelji mi govore da sam papak, ali ja ću je, ako se ona odluči vratiti kući, primiti jer je bolesno volim. Takav sam ja kreten - grcajući u suzama govorio je danas Ante nakon što je u tjedniku Gloria vidio da je Simona zatražila razvod. Nazivao ju je na telefon.
- Istina je, Ante, da si bacao novac i govorio mi da sam kurva i drolja. Ti si patološki ljubomoran! - govorila mu je Simona.
- A zakaj sam to govorio? Ajde, reci, jesi li ti mene povrijedila s dotičnim gospodinom... Je li to zbog tog čovjeka kojeg neprestano zoveš na mobitel i znaš njegov broj napamet - odgovorio joj je Ante. Dodaje da je neku večer s dadiljom Ksenijom pratio Simonu. Došli su do kuće stanovitog muškarca, a za kojeg Ante tvrdi da mu otima ženu.
- Koliko sam joj šansi već dao? Život bez Simonice i Gabrijelice za mene je ništa. Što mi znači lova kada dođem u praznu kuću - rekao je Ante brišući suze ubrusom.
- Sinoć sam se vratio s puta. Simonici sam donio sendvič i vino. Zaspali smo zagrljeni - tvrdi. Simonina majka Tamara tvrdi da je Ante kod trudne Simone u bolnicu dolazio na samo pet minuta.
- Pa kako kad sam joj vikao ispod prozora 'Ljubavi koliko te volim' do šest sati ujutro, a onda sam išao kući piti apaurine da mogu zaspati i ići na posao - kaže. Gabrijela (2) je sada, kaže T. Trpkov, kod njih u Sloveniji. Simonina odvjetnica D. Večerina potvrdila je da ju je manekenka ovlastila da je zastupa u brakorazvodnoj parnici. Simona je u intervjuu rekla da joj je Ante davao 200 kuna na tjedan za životne potrebe. Kad je tražila još novca, bacao bi joj ga na pod pred drugima. Rekavši mu da odlazi, tvrdi Simona, Ante joj je na to rekao: “Samo idi, lako ću ja naći neku drugu kurvu”.
- Pa kaj sam ja loš muž ako joj na dan ostavim po tisuću kuna - rekao je Ante, plativši cigarete zgužvanom novčanicom od 1000 kuna. Manekenka je za supruga rekla da im je bilo dobro samo kad bi se napili. Žali što ju je uveo u Sodomu i Gomoru. Tvrdi i da joj intimni život s Antom ne funkcionira, a on kaže da stalno divljački vode ljubav zbog čega im pucaju kreveti. Za godišnjicu braka Ante je Simoni darovao Mercedes, a jučer joj je uzeo ključeve jer ona ima Mazdu pa, kaže, neka se vozi u njoj. Za Simoninu izjavu da je on ložač kotlova Ante uzvraća tvrdnjom da je uspješan poslovni čovjek koji puno zarađuje.

16. 07.2005 - ODMAH JE OSTALA SPAVATI S ANTOM
Upoznao ih je zajednički prijatelj kad je imala 18 godina. Već prvu noć spavala je kod njega. U trudnoći je imala 103 kile. U spavaćici je pobjegla od kuće jer je on dovodio žene i orgijao s njima dok je ona morala mirovati zbog očuvanja trudnoće.

08.04.2008 - ŽELJELI LEGALIZIRATI PROSTITUCIJU
Ante je zaprijetio TV voditeljici da će pokazati snimke njezina orgijanja u njegovoj “špajzi” ako će pričati da on dijeli Simonu s drugima. Simona i Ante izjavili su da se naše manekenke prostituiraju. Htjeli su se učlaniti u HDZ da legaliziraju prostituciju.

12.07.2008 - SVAĐU I TUČNJAVU OPRAVDALI SEKSOM
Simona je pozvala policiju zbog Antina zlostavljanja. Kad su stigli, nije im otvarala. Par je kasnije tvrdio kako su se opili i žestoko seksali, a kod njih nije rijetkost da pucaju kreveti. Ante kasnije Simoni nije dao da ide na more.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu