Obavijesti

Show

Komentari 24

Hoće li i Pejić ovako? Amanda je već sa 17 promijenila spol

Hoće li i Pejić ovako? Amanda je već sa 17 promijenila spol
5

Amanda Lepore s 11 godina je izrazila želju da bude djevojka. Već s 15 je išla na prvu operaciju koju joj je priuštio tadašnji dečko koji se bavio plastičnom kirurgijom

VIDEO

Svestrana je umjetnica i manekenka te ikona transseksualne populacije. Pretpostavlja da ima 43 godina, no pravu brojku zapravo ne zna jer je bolnica u New Jerseyu u kojoj se rodila spaljena zajedno sa svim dokumentima. Amanda Lepore bila je dječak pri rođenju. Već s 11 godina izrazila je želju da promijeni spol i postane žensko u punom smislu te riječi. 

Otac joj je bio inženjer kemije, a majka je bolovala od shizofrenije. Počela je oblačiti haljine i tako ići u školu. Izbacili su je jer druga djeca nisu prihvaćala njene želje i nisu se mogla koncentrirati kad bi Amanda sjedila u razredu. Otad se školovala kod kuće. S 15 godina počela je šivati kostime za plesačice u noćnom klubu.

Počele su joj rasti grudi i odveli su je psihijatru. On je utvrdio da je promjena spola jedino pravo rješenje jer Amanda uistinu ne želi biti dječak. Počela je piti potrebne hormone. S 15 godina išla je na prvu plastičnu operaciju. Korigirala je nos, a za zahvat se pobrinuo plastični kirurg s kojim je bila u vezi. 

Kasnije je u tri navrata povećavala grudi, dva je puta operirala oči ne bi li promijenila njihov oblik, korigirana joj je čeona kost kako bi joj crte lica bile nježnije i ženstvenije i kosu je nadopunila plavim umecima. 

Stražnjicu i bokove povećala je silikonskim umecima kako bi dobila ženstvene obline. Donja dva rebra kirurški su joj polomili kako bi imala tanji struk. Najuočljiviji detalj na Amandinom tijelu su ogromne silikonske usne.

Suprug ju zatvarao u kuću

Kad je napunila 17 godina Amanda je bila na operacijskom zahvatu kojim je promijenila spol. Udala se za vlasnika knjižare i živjeli su s njegovim roditeljima. Suprug joj je bio jako ljubomoran. Bojao se da ljudi ne saznaju da mu je žena transseksualka pa ju je zatvarao u kuću. Nakon sedam mjeseci uspjela je pobjeći. Suprug ju je pronašao jer je platio privatnog detektiva, no Amanda je uspjela na sudu dobiti zabranu pristupa za ljubomornog muža.

Domina u seks-klubu

Otada je morala brinuti sama za sebe. Na savjet prijatelja zaposlila se u seks-klubu u kojem je kao domina ispunjavala erotske fantazije klijenata. Kad je došla u New York upoznala je Davida LaChapella i otad su jedno drugom postali važni dio života. 

Imala je manje uloge u filmovima 'Party Monster', 'Another Gay Sequel' i 'Shifting the Canvas'. Pojavila se u spotovima Eltona Johna, Thalie, Dandy Warholsa, Grace Jones, Cazwella i brojnih drugih glazbenika. Skinula se za francusko izdanje Playboya.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine