Obavijesti

Show

Komentari 9

Upoznajte djecu koja slijede stope svojih slavnih roditelja

Upoznajte djecu koja slijede stope svojih slavnih roditelja
11

Uz uspješne roditelje, čija lica prodaju najpoznatije brendove i naslovnice časopisa, bilo je pitanje vremena kada će netko od njihove djece krenuti njihovim stopama

VIDEO

Djeca brojnih poznatih roditelja 'zaplivala' su manekenskim vodama, a sudeći prema viđenom čini se da je pred njima blistava budućnost. Neki od njih nevjerojatno nalikuju svojim slavnim roditeljima, a tko zna možda i nadmaše njihovu slavu. Stopama svoje majke Jerry Hall (57) krenule su kćeri rokera Micka Jaggera, Elizabeth Jagger (29) i Georgia May Jagger (21).

- S mamom sam odlazila na modne revije. Kada sam imala trinaest godina, netko me pozvao da i sama prošećem modnom pistom, prihvatila sam i zaista uživala - rekla je Elizabeth. 

Dodala je da joj je majka savjetovala da ignorira djevojke koje se vole natjecati, pije mnogo vode, skida šminku prije spavanja i ostane vjerna sebi.

Njezina sestra dosad je snimila kampanje za Hudson Jeans, liniju nakita Wivienne Westwood i Sunglass Hut koju je snimila s majkom.

- Najbolji savjet koji sam joj dala je da ne kasni i da prema svakome bude pristojna - rekla je Jerry.

Kaia Gerber (10), kći manekenke Cindy Crawford (46), prošle je godine postala zaštitno lice Versaceove linije Young Versace namijenjene djeci od 0 do 12 godina.

Kaia, poput svoje mame, ima poseban dar, kamera je stvarno jako voli. Gledati je kako korača majčinim stopama doista je pravi užitak - rekla je Donatella Versace

Iako ponosna na prve modne fotografije svoje kćerkice, Cindy je zaključila da je Kaia trenutačno ipak premlada da se nastavi baviti manekenstvom. 

- Ona je trenutačno premlada da bi nastavila sa snimanjima. Ne postoji ni pregršt posla za desetogodišnjakinju. No ako se i sa 17 godina bude htjela okušati u manekenstvu, naravno da je u tome neću spriječiti - rekla je Cindy. 

U svijet manekenstva kročile su i Dakota Johnson (24), kćerka Melanie Griffith i Dona Johnsona, Ava Sombora (17), kći Heather Locklear i Richieja Sombore, Corinne Bishop (19), kćerka Jamieja FoxxaDylan Penn (22) čiji su roditelji Robin Wright i Sean Penn. Svoje provokativne fotografije na društvenim mrežama u posljednje vrijeme ne prestaje objavljivati Ireland Baldwin (18), kći Aleca Baldwina i Kim Basinger koja je prije no što je započela glumačku karijeru bila Fordov model. Potpisala je ugovor s prestižnom modnom agencijom IMG u kojoj su karijeru započele zvijezde poput Kate Moss i Christy Turlington. 

Nakon što su svjetlo dana ugledale fotografije na kojima za časopis Town & Country pozira bez majice, mnogi su se zapitali gdje se Scott Eastwood (27), sin Clinta Eastwooda dosad skrivao. 

Sin Davida Beckhama (37) krenuo je očevim stopama kad je moda u pitanju. Romeo Beckham (10) snimio je reklamnu kampanju za Burberry. Odjeven u crne hlače, bijelu košulju i kravatu te prepoznatljivi bež baloner Romeo je pozirao kao pravi mali profesionalac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...