Obavijesti

Show

Komentari 27

Upoznajte Ivonu i Kristinu, ambasadorice Party skijanja

Upoznajte Ivonu i Kristinu, ambasadorice Party skijanja
8

U natječaju u organizaciji 24sata i Nove Opel Mokke, tražili smo dvoje avanturista koji će našim čitateljima dočarati atmosferu ovog sedmodnevnog tuluma

VIDEO

Djevojke će biti gošće 24sata na snježnoj avanturi u Kronzplatzu gdje će tjedan dana uživati u skijanju i ludim tulumima s ostalim skijašima!

U natječaju u organizaciji 24sata i Nove Opel Mokke, tražili smo dvoje avanturista koji će kao ambasadori 24sata i nove Opel Mokke našim čitateljima dočarati atmosferu ovog sedmodnevnog tuluma. U suradnji s partnerima, Opela Mokkom, Intersportom, Last minute rent-a-carom i Speranza putničkom agencijom, na koji se prijavilo više od 450 kandidata, odabrali smo dvije pobjednice. U oštroj konkurenciji istaknule su se Ivona Kaselj i Kristina Paska. Djevojke će provesti nezaboravnih tjedan dana u talijanskom skijalištu Kronplatz, a na avanturu kreću iz Zagreba s novom Opel Mokkom.

Na skijalištu ih očekuju neprestani tulumi na stazama, ali i prilika da pokažu svoje skijaško umijeće. Kroz serijal od četiri video epizode, čitatelji će moći 'sudjelovati' u svakom trenutku ove uzbudljive pustolovine. Djevojke će vlastitim fotografijama također pokušati čitateljima dočarati atmosferu iz Kronplatza.

"Živim život iz dana u dan i trudim se biti ono što stvarno jesam."

Ivona je rođena 1990. godine u Livnu, ali već duže vrijeme živi u Zagrebu gdje studira kemijsko inženjerstvo. 

 - Kao što moj horoskopski znak djevice sugerira, ja sam otvorena, iskrena i jako optimistična osoba. Od svog djetinjstva pa sve do danas uključena sam u različite aktivnosti, veliki sam perfekcionist, avanturist i obožavam adrenalin. Aktivno sam se bavila skijanjem 5 godina, također sudjelovala sam na sportskim igrama mladih, radila i kao dio organizacije određenih sportskih "eventa" pa je očito da dobar dio mog zivota zauzima sport koji mi je pomogao u pronalasku vlastitog "JA" i sazrijevanju" - rekla je Ivona o sebi.

Završila je opću gimnaziju, osnovnu glazbenu školu (klavir) i na kraju upisala Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije (trenutačno IV. godina)  u Zagrebu gdje je vrlo aktivna u studentskom zboru i predstavnik je studenata u fakultetskom vijeću. Također, dobitnica je Dekanove nagrade za izuzetna znanstvena dostignuća.

 - Uživam u svemu što radim, jako sam komunikativna i već od malih nogu putujem po svijetu, iskorištavam svaku ponuđenu priliku, imam svoje ciljeve i ne posustajem u njihovom ostvarenju. Živim život iz dana u dan i trudim se biti ono što stvarno jesam - zaključila je.

"Fotografija i karate moje su dvije životne strasti!"

Kristina je rođena 1991. godine u Varaždinu. Završila je opću gimnaziju u Ivancu te nakon toga upisala graditeljstvo na Veleučilištu u Varaždinu. Redovna je studentica 3. godine, predstavnica je graditeljstva i članica stručnog vijeća na faksu.

 - U slobodno vrijeme se bavim fotografijom, a karate sam trenirala osam godina. Dogurala sam do smeđeg pojasa, no zbog obaveza na faksu nisam stigla položiti za crni pojas. Jedno vrijeme trenirala sam karate malu djecu uzrasta 7-12 godina. Proputovala sam cijelu Jadransku obalu, bila sam u Italiji, Sloveniji, Mađarskoj, Austriji, Bosni, i Njemačkoj - rekla je Kristina. Kristina govori i dva strana jezika: njemački i engleski te skija od svoje sedme godine, uglavnom po zagorskim bregima.

Pratite i dalje Party skijanje, a od 28.1. čitajte blogove Ivone i Kristine te saznajte što ih sve očekuje na Kronplatzu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor
FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje