Obavijesti

Show

Komentari 35

Upoznajte Maju i Antoniju, ambasadorice Party jedrenja

Upoznajte Maju i Antoniju, ambasadorice Party jedrenja
8

Maja i Antonia bit će gošće 24sata, Beck's Green Lemona i Sailing.hr-a. Na party jedrilici provest će nezaboravnih tjedan dana obilazeći najljepše uvale Jadrana

VIDEO

Nakon završetka natječaja na koji se prijavilo više od stotinu djevojaka, odabrali smo dvije pobjednice. U oštroj konkurenciji istaknule su se Maja Prpić i Antonia Jović.

Djevojke će provesti nezaboravnih tjedan dana s ljudima iz cijelog svijeta. Na avanturu kreću iz Splita i preko Šolte, Hvara, Visa, Biševa i Paklenskih otoka vratiti se na polazište.

Na jedrilici ih očekuju neprestani tulumi, ali i prilika da se upoznaju sa svim ljepotama jedrenja i najljepšeg mora na svijetu.

Kroz serijal od sedam video epizoda, čitatelji će moći 'sudjelovati' u svakom trenutku ove uzbudljive pustolovine. Djevojke će također pisati i brodski dnevnik u kojem će objavljivati fotografije te opisivati svoje doživljaje s ovog nevjerojatnog putovanja.

'Svaki dan otkrijem nešto novo o sebi'

Maja Prpić završila je srednju ekonomsku školu i izvanredno studira na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Voli biti neovisna pa se odmah nakon srednje škole zaposlila kao stručni referent fakturista u Neuropsihijatrijskoj bolnici u Popovači. Jako je živahna i vrckava te svoje slobodno vrijeme voli provoditi na otvorenom. Obožava pjevati, plesati i kuhati. Dok je na moru, voli se maksimalno opustiti te izlaziti do ranojutarnjih sati, a dane provodi u moru i na plaži.

- Po horoskopu sam vrckavi Blizanac pa svakodnevno kod sebe otkrivam nešto novo stoga su i moji hobiji iz dana u dan raznoliki. Volim se okušavati u ekstremnim sportovima i nastojim svako ljeto naučiti i napraviti nešto novo - otkrila nam je Maja, koja je na izboru za Miss Universe osvojila titulu Miss simpatičnosti.

Za sebe kaže da je ambiciozna i komunikativna te jako pozitivna osoba koja je avanturistica po prirodi. Iako je velika zaljubljenica u život i nastoji ga ispuniti sa što više novih i pozitivnih iskustava, kaže kako se u njoj krije i nježna dušica koja uvijek dopušta da ju srce vodi, ma kako to rizično bilo.

- Od ovog putovanja očekujem jedno novo, ludo, opuštajuće i definitivno nezaboravno iskustvo. Dobila sam odličnu priliku da upoznam nove ljude iz cijeloga svijeta i da iz meni jedne sasvim nove perspektive upoznam ljepote našeg Jadrana -zaključila je.

'Želim zabavu i samo zabavu'

Antonia Jović dolazi iz okolice Zadra gdje je završila za agencijsko špedicijskog tehničara u Pomorskoj školi Zadar. Trenutačno je nezaposlena, a u slobodno vrijeme, kojeg sada ima na pretek, bavi se manekenstvom i 'hara' po trgovačkim centrima. Ljetni odmor obično voli provoditi s prijateljicama uz koktele na plaži.

- Na putovanju očekujem zabavu i samo zabavu te da ću sklopiti mnoga nova prijateljstva. Ja sam jedna jako jednostavna osoba a pobliže ćete me upoznati u nekoliko narednih dana - rekla je Antonia.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga