Obavijesti

Show

Komentari 8

'Uraganka' Ksenija pozitivna je na koronu: 'Na terapiji sam'

'Uraganka' Ksenija pozitivna je na koronu: 'Na terapiji sam'
5

Ivana Nikolić i Sanja Vučić, preostale djevojke iz grupe Hurricane, nisu se testirale jer se osjećaju dobro. S Ksenijom nisu bile u kontaktu posljednja dva tjedna

Ksenija Knežević (24), članica srpske grupe Hurricane, pozitivna je na korona virus, piše Kurir. Bila je u kontaktu s ljudima koji su zaraženi virusom pa se nakon prvih simptoma odmah testirala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Bila sam izmorena kada sam osjetila prve simptome pa sam se testirala. Test je pokazao da sam pozitivna na korona virus - ispričala je Ksenija za srpske medije.

Tvrdi kako se sada osjeća bolje.

- Pijem lijekove i na terapiji sam. Nadam se da ću se uskoro vratiti svim aktivnostima, a do tada svoje 'Uraganke' gledam preko televizije - dodala je pjevačica.

Ivana Nikolić (25) i Sanja Vučić (27), preostale djevojke iz grupe Hurricane, nisu se testirale jer se osjećaju dobro. S Ksenijom nisu bile u kontaktu posljednja dva tjedna. 

Seksi 'uraganke' iz Beograda: Želimo biti kao Jennifer Lopez
Seksi 'uraganke' iz Beograda: Želimo biti kao Jennifer Lopez

Podsjetimo, djevojke su nakon četiri snimljene pjesme na engleskom jeziku, prošle godine snimile pjesmu 'Favorito' na srpskom jeziku i u desetak dana skupile šest milijuna pregleda. Pjesma je privlačila pažnju i zbog vrućih scena u spotu. 

Ksenija je inače kći srpskog pjevača Nenada Kneževića Kneza, a na Beoviziji se okušala 2013.  kao sedamnaestogodišnjakinja. Nastupila je s prijateljicama Anđelom Vujović i Danom Gašić, no nisu postigle veliki uspjeh.

'Uraganke' su inače ove godine trebale predstavljati Srbiju na Eurosongu, koji je naposljetku otkazan zbog pandemije korona virusa.