Obavijesti

Show

Komentari 8

Ušli su u 21. stoljeće: Prvi film o superjunakinji stiže u Marvel

Ušli su u 21. stoljeće: Prvi film o superjunakinji stiže u Marvel
4

'Zaražena' vanzemaljskom DNA, njeno cjelokupno biće u potpunosti će se promijeniti. Moći supersnage, leta te ispaljivanja energije, napravile su od nje ekvivalent Supermana

VIDEO

Od trenutka kada je postalo jasno da Marvelov svemir (MCU) ima mnogo toga za ponuditi te da je i te kako uspješan, mnogi su fanovi krenuli tražiti i da se snimi film sa superjunakinjom. Prva se superjunakinja pojavila u MCU u filmu 'Iron Man 2' još 2010. godine, no do dana današnjeg nismo dobili niti film s malo jačom ženskom ulogom (uz moguću iznimku Gamore iz 'Čuvara galaksije'), a kamoli samostalan uradak.

Osramoćeni redatelj pokušat će preuzeti režiju 'Crvene Sonje'
Osramoćeni redatelj pokušat će preuzeti režiju 'Crvene Sonje'

To sve promijenit će se tijekom narednog proljeća kada u kina dolazi film 'Captain Marvel', s Brie Larson u glavnoj ulozi. Larson je preuzela ulogu naslovne junakinje, to jest glavnog lika, Carol Danvers. 

Danvers je bivša pilotkinja koja je tijekom nesreće postala 'zaražena' vanzemaljskom DNA. Takva nesreća dala joj je moći supersnage, leta te ispaljivanja energije, napravivši od nje tako ekvivalent Supermana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U filmu koji je pred nama pratit ćemo Danvers koja se vraća na Zemlju ne bi li ju obranila od napada okrutnih Skrullova, koje predvodi nevjerojatno snažni Talos (Ben Medelsohn). Uskoro će se Danvers morati suočiti i s neprijateljima i s pitanjima o svojem podrijetlu.

Jedna od zanimljivih činjenica o filmu svakako je i njegov podosta visok proračun, što se može bez problema vidjeti u ovom podosta dosadnom prvom foršpanu. Hoće li se situacija promijeniti, odnosno hoćemo li u narednim videima vidjeti i nešto više osim gotovo nasumce nabacanih kadrova, trenutačno je teško za reći.

Pogledajte prvi foršpan

Režije filma prihvatio se redateljski par Anna Boden i Ryan Fleck, koji su do sada radili isključivo u nezavisnoj produkciji, pa će biti istinski interesantno vidjeti hoće li se snaći i s blockbusterima.

U glavnoj ulozi je Brie Larson, a pomaže joj stelarna ekipa. Preostale uloge drže Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace (reprizira svoju ulogu iz prvih 'Čuvara galaksije'), Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Rune Temte, Mckenna Grace, Clark Gregg te Jude Law.

Film u distribuciju dolazi 8. ožujka naredne godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode