Show

Komentari 209

Uvijek posljednji Braus: Bljuje mi se od žirija jer sam bolji

Uvijek posljednji Braus: Bljuje mi se od žirija jer sam bolji

TVOJE LICE ZVUČI LJUTITO Bariton Ronald tvrdi da ga neprestano zakidaju, misli da zaslužuje više, a Navojec mu uzvraća da se obrati liječniku ili ljekarniku

Operni pjevač je i ovaj put bio najlošije ocijenjen za pjevanje na talijanskom jeziku i imitiranje Raffaelle Carre (71). Ronald Braus (41) nakon ovotjednog showa “Tvoje lice zvuči poznato” rekao je da mu se malo bljuje od žirija. Dodaje da nije uzrujan, ali tvrdi da je trebao biti bolje ocijenjen jer je to i zaslužio.


- Iz nekog razloga iz emisije u emisiju prolazim najgore. Ni sam ne znam koji je razlog, ali ljudi koje susrećem na ulici redom me hvale - rekao je Braus. Cilj emisije je, kaže, da u transformacijama što više sliči osobi koju imitira, a on smatra da je u većini slučajeva u tome uspio.


- Koji put sam bio i dvostruko uspješan, dok sam istodobno bio Zdenka Vučković i Ivo Robić - našalio se Ronald. Upravo se s izvedbom pjesme “Mala djevojčica” najviše približio pobjedi u showu. Tada je, prema broju bodova žirija i kolega, bio drugi, nakon Giuliana koji je pobijedio kao Freddie Mercury. Iako to ne pokazuje tako da mu da najveći broj bodova za njegove nastupe, Sandra Bagarić (40) za svojeg opernog kolegu Brausa kaže kako joj je najugodnije iznenađenje u showu.


- Pokazao se vrlo talentiranim zato što znam koliko je opernom pjevaču zbog drugačije istreniranih glasnica problem prebaciti se u zabavni žanr - ističe Sandra. Dodaje kako Ronaldu čestita jer je uspješno ušao u klub ozbiljnih zabavnih pjevača.

- Ako kandidat ima bilo kakvih gastroenteroloških problema, za sve eventualne nuspojave u vezi žirija neka upita svojeg liječnika ili ljekarnika - rekao je Goran Navojec (44).

Natjecateljica Jasna Palić-Picukarić (44), koja nakon Brausa trenutačno najlošije stoji na ljestvici bodova, ne zamara se plasmanom. 


- Ni malo me ne brine i ne uzrujavam se ukupnim poretkom u showu. Još me sve to zabavlja, a upravo to je i trebao biti smisao i za nas koji ga radimo, a i za gledatelje - kaže glumica. Dodaje kako joj je teško svaki tjedan postati netko drugi.

 
- S onim ‘prekrasnim’ muškarcem Rednexom sam ovaj put završila kao treća. Da smo u sportu, dobila bih medalju - kaže Jasna Palić Picukarić.

Petrekovića, osim žirija, hvale i kolege iz showa

Ovotjednu transformaciju Marija Petrekovića (42) u Alku Vuicu (53) žiri je proglasio jednom od tri najbolje imitacije koju su dosad vidjeli. Njegove izvedbe sviđaju se i kolegama koji ga smatraju najboljim.

Najčitaniji članci