Obavijesti

Show

Komentari 56

Užas: Scijentolozi na audiciji tražili suprugu Tomu Cruiseu

Užas: Scijentolozi na audiciji tražili suprugu Tomu Cruiseu
3

Norvežanka Anette Iren Johansen otkrila je da je prije osam godina prisustvovala audiciji na kojoj su scijentolozi tražili idealnu suprugu glumca Toma Cruisea

VIDEO

Bivša članica Scijentološke crkve Anette Iren Johansen (35) ispričala je australskom magazinu Woman's Day da je u siječnju 2005. godine, kada je imala 27 godina, pozvana na intervju u Kopenhagenu za koji se kasnije ispostavilo da je bila riječ o audiciji za suprugu njihova najpoznatijeg člana, glumca Toma Cruisea (50).

Morala je odgovoriti na brojna pitanja o svom životu i potpisati ugovor o povjerljivosti.

- Pitali su me jako puno pitanja o mom životu, obitelji i o svemu što sam radila vezanom za scijentologiju. U to vrijeme bilo je dosta govora o Tomu Cruiseu koji je bio u Norveškoj zbog koncerta na dodjeli Nobelove nagrade za mir - prisjetila se Anette.

Norvežanka je dodala da je intervju bio jako čudan i da joj se sve učinilo pretjeranim.

- Pojavila se snimateljska ekipa, zajedno s vizažistom i frizerom, koji su me sredili da bih  izgledala glamurozno. Iako volim prirodan izgled, rekli su mi da moram biti našminkana. Bila sam jedina na toj audiciji - rekla je.

Bivši scijentolog, koji je sudjelovao na sličnim audicijama, potvrdio je da je riječ o audiciji na kojoj se tražilo savršenu ženu slavnog glumca.

- To je bila audicija za suprugu Toma Cruisea, postavljena su joj ista pitanja kao i drugim djevojkama - rekao je Marc Headley.

Johansen je druga žena koja je istupila s takvim navodima, nakon Nazanin Boniadi koja je svoje iskustvo s audicije otkrila prošle godine za Vogue.

Glumac je godinu dana nakon audicije oženio glumicu Katie Holmes od koje se, na njezin zahtjev, rastao prošle godine.

- Strašno je što se dogodilo Katie. I sad joj je sigurno teško jer ima dijete s njim. Ja sam presretna jer nisam ispala njegov savršen par - zaključila je Anette.

Scijentološka crkva žestoko je demantirala njihove tvrdnje govoreći da je riječ o izmišljotinama njihovih nezadovoljnih bivših članova.

- Stojimo iza svega što je objavljeno u našem priopćenju prošle godine. Nikada nismo tražili ženu za bilo kojeg člana naše crkve - komentirao je njihov glasnogovornik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael