Show

Komentari 43

'Užasan potres. Pada kamenje, sviraju sirene, ne znaš kamo ići'

'Užasan potres. Pada kamenje, sviraju sirene, ne znaš kamo ići'

Ljudi, ja se samo nadam da ste izašli van, da ste na sigurnom. Ja se još tresem, ne mogu doći sebi, rekla je blogerica i glumica Sonja Kovač. Javili su se brojni celebrityji, koji su također doživjeli današnji potres

Nešto iza 12.15 sati područje grada Zagreba zatresao je novi siloviti potres. Prema informacijama koje je objavio EMSC, novi potres jačine 6.3 pogodio je Hrvatsku. Epicentar je bio 47 kilometara jugoistočno od Zagreba, odnosno 3 kilometra od Petrinje. Podrhtavanje se osjetilo diljem Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO: Potres u Petrinji

Mnogi poznati Hrvati, koji su doživjeli potres, javili su se na društvenim mrežama vidljivo uznemireni. 

- Ljudi, ja se samo nadam da ste izašli van, da ste na sigurnom. Ja se još tresem, ne mogu doći sebi - rekla je blogerica i glumica Sonja Kovač (32), koja se javila iz automobila u koji je pobjegla nakon potresa.

Glumica Ornela Vištica (31) javila se iz centra Zagreba. 

- Užasno. Izletjela sam iz dućana na trgu, nestalo je struje i brzinom munje trčala sam Jurišićevom. Ovo je pet minuta nakon potresa. Najgori osjećaj kad ne znaš kamo trčati, pada kamenje, sirene sviraju... - napisala je Ornela uz snimku ljudi u Draškovićevoj ulici u Zagrebu. 

Marijan Ban (57) javio je da se treslo i u Splitu, a pjevačica Lana Jurčević (36) slučajno je snimila video kada je počeo potres. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci