Obavijesti

Show

Komentari 110

U finale 'Supertalenta' prošli su Oleg Tatarinov, Plesni studio 'Korak' i Anatacha Filimone

U finale 'Supertalenta' prošli su Oleg Tatarinov, Plesni studio 'Korak' i Anatacha Filimone
28

Nastupi devetero talentiranih kandidata nizali su se u drugoj polufinalnoj epizodi 'Supertalenta', no samo tri najbolja nastavit će borbu za veliku pobjedu u showu

VIDEO

Ove nedjelje na rasporedu je druga od ukupno četiri polufinalne epizode 'Supertalenta' u kojoj nastupa novih devetero polufinalista, od kojih će troje proći u finale.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Na samom kraju doznat će se imena trojice kandidata koji prolaze u finale te nastavljaju natjecanje za laskavu titulu Supertalenta i novčanu nagradu od 200 tisuća kuna. U osmoj sezoni showa, na kraju svake polufinalne epizode, tešku odluku o odabiru trojice finalista donosit će četveročlani žiri, a svakoga tjedna jedan član bit će predsjedavajući, s ulogom da publici i gledateljima pred malim ekranima priopći njihov konačan odabir. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Anatacha je večeras u borbi za finale 'Supertalenta', fanovi joj pišu: 'Sigurno prolaziš dalje!'
Anatacha je večeras u borbi za finale 'Supertalenta', fanovi joj pišu: 'Sigurno prolaziš dalje!'

Prva na redu bila je najmlađa natjecateljica osme sezone Supertalenta Laura Baćak, koja je na audicijama žiri osvojila simpatičnošću i britkim jezikom. 

Za polufinale odabrala je pjesmu iz kultnog filma 'Vlak u snijegu', a cijeli nastup upotpunila je zabavnom koreografijom.

- Teško je bilo suspregnuti slatkost - priznao je Davor koji je zaključio da bi se svi s veseljem budili kada bi im Laurina verzija pjesme svirala kao budilica.

Idući na redu bio je akrobatski performer Oleg Tatarynov koji je izazvao pravu senzaciju na pozornici Supertalenta. Osim što se ponovno vinuo u zrak gdje je pokazao vješte pokrete na šipci, Oleg je za kraj nastupa uskočio u kadu i u ritmu glazbe izveo zavodljive plesne pokrete koji su uz efekt prskanja vode dodatno došli do izražaja.

- Najseksepilniji nastup koji sam vidjela - rekla je Maja koja se nije mogla nadiviti izvedbi svog prezimenjaka.

Na pozornicu 'Supertalenta' vratio se i kantautor Kristijan Penavić koji je otpjevao autorsku uspješnicu 'Pokaži mi dušo svoju moć', a svojom zaraznom energijom razveselio je i osvojio članove žirija.

- Cijeli nastup je bio kao da si nakon onog audicijskog dijela odradio turneju po cijeloj bivšoj Jugoslaviji. Došao si u jednoj energiji, potpuno drugačije u odnosu na audicijski dio. Tamo si bio pomalo sramežljiv, prestrašen i nesiguran dječarac, a sada si došao maltene kao Mick Jagger - poručila mu je Martina.

Spektakularni polufinalni nastup priredila je Luana Cayres koja je još tijekom audicija otkrila da njezino tajno oružje leži u dugoj i čvrstoj kosi pomoću koje lebdi u zraku dok izvodi zahtjevne akrobacije. 

Ovoga puta Luana je svoj performans podigla na novi nivo pozvavši na pozornicu Maju Šuput koju je pomoću kose zaljuljala u zraku te tako izazvala šok kod članova žirija.

- Atraktivnost današnjeg nastupa nadmašila je sva moja očekivanja - rekla je oduševljena Martina.

- Ovo je bilo iznenađenje za mene. ja se bojim visine, strah me i plesati na šanku - zaključila je Maja.

Teatralan nastup priredila je pjevačica i violinistica Shasha Cui koja je izvela pjesmu 'Faded' i dokazala da se na pozornici osjeća kao kod kuće. 

Njezino iskustvo na sceni prepoznali su i članovi žirija, od kojih su neki istaknuli težak izbor pjesme. Janko je zaključio kako je bolje svirala nego pjevala, a Davor je rekao da bi uživao da je gledao nastup od kuće sa stišanim zvukom.

- Nije ovo baš najjednostavnija pjesma za otpjevati, pritom i svirati violinu i izgledati sjajno, no ono što me fascinira kod tebe je tolika doza samouvjerenosti. Tako dobro vladaš pozornicom da bih se čak usudila reći da je tvoj stage presence bio jači od samog nastupa - zaključila je Maja.

U zrak se podigla i plesačica Nola Rađenović Fijan koja je spretnim i okretnim nastupom na kolutu u liku Batmana i Jokera izvela koreografiju koja predstavlja borbu između razuma i ludosti.

- Sviđa mi se što si ponovno bila u liku, sviđa mi se cijela poruka nastupa, možeš biti zadovoljna - rekla je Maja.

- Meni jako svidjelo što si napravila - zaključio je Davor koji se pozitivnim reakcijama priključio ostalim članovima žirija. 

Atmosferu u studiju nastupom na harmonici u ritmu narodne tradicije podigla su braća Đuranović, a njihov energičan nastup publika je nagradila velikim pljeskom.

- Izvrsni ste svirači, strašno ste simpatični - poručio im je Janko koji, baš kao ni ostatak žirija, nije mogao ostati imun na njihov šarm.

Plesni studio Korak je članove žirija ostavio pod pozitivnim dojmom, odvevši ih na trenutak na ulice životopisnog Pariza. Martina im je rekla da ih vidi u finalu, a Maja je pohvalila i njihov styling. 

- Nemamo puno plesnih grupa, ali vi ste u tom smanjenom broju bili moj apsolutni favorit i prije ovog nastupa. Ja obećavam da ću napraviti sve da kolege uvjerim da prođete u finale jer to zaslužujete - poručio im je nakon nastupa Janko, a njihova energija osvojila je i Davora.

- Svi koji kažu da ples nije supertalent, probajte vi ovo složiti - poručio je.

Mlada pjevačica Anatacha FIlimone na audicijama je postavila velika očekivanja osvojivši direktan plasman u polufinale zahvaljujući Martininom zlatnom gumbu, a nadmašila ih je izvevši nastup dostojan velike pozornice.

U polufinalu Anatacha je zasjala u raskošnom izdanju i otpjevala kombinaciju pjesama 'How Will I Know' i 'I Wanna Dance With Somebody' omiljene pjevačice Whitney Houston, a njezin neupitan talent nagrađen je prolaskom u finale, gromoglasnim pljeskom i brojnim pozitivnim reakcijama.

- Uz pjevački, scenski i karizma moment, definitivno imamo osobu za koju ja mislim da je ovdje zasluženo i ja bih jako voljela da je češće čujemo, ne samo kako pjeva, već i kako govori, da nam kaže svoje misli i osjećaje. Jer, nevjerojatno, ali ja sa 46 mogu od jedne predivne mlade žene od 19 godina jako puno naučiti. Hvala ti na tome -  poručila je Martina, dok je Janko zaključio da će njezino ime nakon ovakvog nastupa svi upamtiti.

Žiri je na kraju odabrao tri točke koje će nastupiti u velikom finalu. Odlučili su se za mladu pjevačku nadu Anatachu Filimone, rasplesani Plesni studio Korak te markantnog akrobatskog performera Olega Tatarinova koji su svojim sjajnim nastupima izborili prolaz te tako popunili pola mjesta u finalu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...