Obavijesti

Show

Komentari 14

Uzeli su pauzu: Naomi je pred prekidom s ruskim bogatašem

Uzeli su pauzu: Naomi je pred prekidom s ruskim bogatašem
3

Manekenka i ruski bogataš odlučili su se privremeno razdvojiti i uzeti pauzu kako bi uspjeli prevladati probleme. Doronin se još nije službeno razveo od bivše supruge

Petogodišnja veza manekenke Naomi Campbell (42) i ruskog millijardera Vladimira Doronina (46) trenutačno je u krizi, pišu britanski mediji. Par se navodno odlučio privremeno razdvojiti i uzeti pauzu kako bi uspio prevladati probleme.

- Naomi i Vladimir su pred prekidom, a on stalno partija po New Yorku. Njih dvoje imaju kompleksnu vezu, te često znaju prekinuti pa se ponovno pomiriti. Njihova veza je na brojne načine poput poslovnog aranžmana. Naomi donosi glamur u njegove hotele i imanja, a on je dobro tretira. No zbog poslovnih obaveza često su razdvojeni - otkrio je izvor.

Manekenka se posljednjih mjeseci posvetila snimanju reality TV showa 'The Face'. Posljednji put par je zajedno snimljen u ožujku u Miamiju dok je milijarder u međuvremenu u društvu nepoznate plavuše viđen u hotelu Gramercy Park.

Bogataš, koji nosi nadimak moskovski Donald Trump, nije se još službeno razveo od bivše supruge. Kada je 2008. godine na filmskom festivalu u Cannesu upoznao Naomi bio je u braku s Ekatarinom Doronin s kojom ima kći Katiu (17). Ekatarina, koja je s Doroninom provela 25 godina, Naomi je potom javno nazvala razaračicom brakova i zaključila da manekenka od njezina bogatog supruga samo želi izvući što više novca.