Obavijesti

Show

Komentari 57

Uživa u Dubrovniku: Lokasova cura mami poglede u tangama

Uživa u Dubrovniku: Lokasova cura mami poglede u tangama
4

Sezonu je Jelena započela u Splitu, zatim je otišla u Trogir pa do otoka Čiova, a sada je u Dubrovniku. 'Opalila' je fotografiju u crvenom kupaćem kostimu i privukla pažnju svojim atributima

VIDEO

Bivša Miss turizma Jelena Katarina Kapa (26) i i djevojka voditelja te producenta Joška Lokasa (47) već je neko vrijeme na Jadranu. Vruće ljetne dane koristi za odmor i sunčanje na plaži, a fotografijama na Instagramu pokazala je preplanuli ten.

POGLEDAJTE VIDEO: Nives i Ivana u badićima

Pokretanje videa...

Nives i Knoll 01:14

Sezonu je Jelena započela u Splitu, zatim je otišla u Trogir pa do otoka Čiova, a sada je u Dubrovniku. 'Opalila' je fotografiju u crvenom kupaćem kostimu dok leži na plaži uz more. Potom se snimila kako je zaplivala, a pažnju su privukli njezini atributi.

- Ovo je raj na zemlji - napisali su joj njezini pratitelji, a drugi su joj pohvalili izgled. Među njima se našla i naša strastvena navijačica Ivana Knoll (27).

Jelena često 'plijeni pažnju golišavim i provokativnim izdanjima. Takva je situacija bila na reviji Snježane Mehun (49) u Splitu prije nešto više od mjesec dana. Lokasova djevojka prošetala je u crno-bijelom badiću, a svojim atraktivnim izdanjem izazvala je oduševljenje svih prisutnih pa su joj i zapljeskali. 'Nabacila' je crveni ruž i bila je vidno raspoložena.

Prošle je godine diplomirala na privatnom zagrebačkom fakultetu Odnose s javnošću u sportu. Godišnja školarina košta više od 30 tisuća kuna, a priznaje kako joj je najveća podrška u uspjehu upravo Joško.

Za Story je jednom prilikom otkrila kako je nije pustio na miru dok sve na fakultetu nije privela kraju. No objasnila je kako joj sljedeći korak u životu nije udaja za voditelja.

- Sljedeći korak je biti bolja osoba svakog novog dana koja će izgrađivati životni put i težiti ciljevima. Joško i ja smo pet godina zajedno i jedini plan nam je da se volimo, zajednički život je ionako već godinama na istoj adresi - rekla je Jelena i time dala do znanja da joj je bitnije da su zajedno. U vezi su od 2016.

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija