Obavijesti

Show

Komentari 0

Uživajte na Knock Out Snow festivalu u francuskim Alpama

Uživajte na Knock Out Snow festivalu u francuskim Alpama
7

Hrvatski klupski program RNB Confusion ovog će se siječnja naći u zagrljaju francuskih Alpa. Knock Out Snow Festival najavljuje nezaboravne snježne radosti

VIDEO

Knock Out Snow Festival 2013. koji se održava od 05. do 12. siječnja najveće je okupljanje mladih iz Hrvatske u inozemstvu. Prekrasan grad Orcieres u francuskim Alpama spremno dočekuje tisuće gostiju željnih nezaboravnih sportskih i glazbenih avantura u organizaciji Collegium Putovanja. U festivalskim danima uz brojna glazbena gostovanja očekuje nas i hrvatski klupski projekt RNB Confusion.

Program je to koji zabavlja već 10 zagrebačkih generacija, jedan je od najdugovječnijih klupskih bisera u cijeloj regiji. Kroz deset godina dizanja klupske prašine RNB Confusion je ugostio elitu izvođača, performera, plesača i grafitti umjetnika.

Desetu obljetnicu postojanja program će proslaviti velikom 10 Years Anniversarry turnejom u kojoj je zacrtano i najuzbudljivije zimsko gostovanje u sklopu Knock Out Snow Festivala. Tisuće mladih željnih zabave u francuskim će Alpama zabavljati DJ-i Zrna, Em Bee i Sheko.

Kao najavu ovog velikog festivalskog druženja, Collegium Putovanja i RNB Confusion Vas pozivaju u srijedu 17. listopada u klub Mansion na Knock Out zabavu bez granica. Uz RNB Confusion na Knock Out Snow Festivalu nas očekuju i Connect, Dječaci, LET 3, TBF,  Dubioza Kolektiv, Freemasonsi i brojni drugi. Knock Out Snow Festival 2013. dostupan je svima.

Cijena cjelokupnog aranžmana, koji uključuje prijevoz autobusom do destinacije, sedam noćenja u apartmanima, te šestodnevnu skijašku kartu iznosi svega 2290 kuna, a svi oni koji svoje mjesto rezerviraju do 01. listopada očekuje popust od narednih 150 kuna.

Više informacija o Knock Out Snow festivalu 2013., te kako doći do skijanja možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu.

Najavni link : https://www.youtube.com/watch?v=PCc9UxA0GVc&feature=youtu.be

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...