Obavijesti

Show

Komentari 2

Uživajte u prvom Hard2Core partyju u petak u Aquariusu

Uživajte u prvom Hard2Core partyju u petak u Aquariusu
4

Iza pulta će se naći Zoky, Teo Zver, Flame, DraCo i Blurix. Pridružite nam se u klubu Aquarius A1 u petak, 25. siječnja i uživajte u dobrom, brzom zvuku

VIDEO

'Hard2Core' se vratio. Uživajte u prvom Hard2Core partyju u petak, 25. siječnja u klubu Aquarius A1. Nema milosti za ravere željne dobrog, brzog, prljavog i žestokog zvuka. S pet DJ-eva, dobar start u 2013. je zagarantiran, a posebno izdanje Hard2Core programa poziva svakog starijeg ili mlađeg clubbera da zaviri iza 'zavjese' i pridruži se zabavi. Ovog puta, dežurni bezobraznici iza pulta su: Zoky, Teo Zver, Flame, DraCo i Blurix.

Vodeći hrvatski HARD brand kada pričamo o hardtechno/hardcore događanjima, 'Hard2Core', vraća se na pozornicu nakon kraćeg odmora u posebnom izdanju pod nazivom "Diggarama edition". Što je tako posebno pitat će se mlađe generacije ravera dok će se oni par godina stariji sjetiti što je "Diggarama" i kakvo značenje ta riječ ima u životima određenog dijela party populacije.

Kada su 2006. godine nesebično pokrenuli mali, neprofitabilni net-label s ciljem izdavanja kvalitetne elektronske glazbe, dečki koje danas znamo kao "Diggarama Team" (Blurix & DraCo) nisu ni slutili kamo će ih njihovi potezi odvesti kroz sljedećih nekoliko godina. Od tada do danas prošlo je gotovo sedam punih godina, a osim preko 30 izdanja na Diggarami kao labelu / izd. kući, organizirali su i brojne partyje te više puta dovodili internacionalne, svjetski poznate DJ-eve i producente kao što su: Roland Casper, Lenny Dee, Tymon, Waldhaus, Jason Little, Veztax i druge, baš kao i brojne domaće snage od kojih je jedan zasigurno i Zoky koji je podržao projekt u njegovim počecima.

Diggarama je izrodila i neka nova imena na sceni, pa su tako Flame i Mad As Hatter svoje prve rezidencije dobili upravo na Diggarama večerima. Ovoga puta, dječaci koje od milja već godinama zovemo i "zločesta braća" - Diggarama Team // Blurix & DraCo - još će jednom stati leđa uz leđa i odsvirati za sve one koji se žele prisjetiti kako je to bilo, te one koji nisu to mogli tada proživjeti, jedan poseban Diggarama Team b2b hardcore set. Mlađi neka pitaju starije što znači doživjeti to na flooru "doma" suvremenog hard zvuka, u klubu Aquarius A1 gdje je sve i počelo. Stariji neka se i sami prisjete i ne traže drugu priliku da se maknu van.

Osim toga, za hard atmosferu kakva je već dobro poznata na H2C večerima pobrinuti će se i tata-mata od zanata - Zoky, a valja naglasiti da će nas i ovog puta dobro protresti jedan od rezident prošlosti i sadašnjosti, Diggarama i Hard2Core programa - Flame. Još jedno iznenađenje večeri sigurno će biti i nastup mladog, ali perspektivnog DJ-a pod imenom Teo Zver koji će nam se ovog puta predstaviti s odmakom od svog klasičnog glazbenog pristupa, odnosno svirat će, lupati i šamarati hardtechno set.

Dobre stvari se ne propuštaju, a zločeste stvari još i manje... Znate sve!  Ako ste spremni rasplesati se, dobiti muskulfiber, skakati kao da ne postoji sutra, headbangati glavom kroz zrak i vrištati na zvukove hardtechno, schranz i hardcore urnebesa u posebnom ozračju "Hard2Core" programa s notom "Diggarama" povijesti, pridružite nam se u klubu Aquarius A1 u petak, 25. siječnja.

Pozdravit ćemo Vas kao na starim Diggarama partyjima.. Dame i gospodo, još jednu noć.. Mi.. Vi.. Svi zajedno... - Yes, WE rave!

- upad: 30 kn, svira se: hardtechno | schranz | hardcore

line-up:

* Zoky (Rave'N'Roll / Invazia / Naked Lunch)

* Teo Zver (Rave'N'Roll / Techno Clubbing)

* Flame (Hard2Core / Diggarama)

* DraCo (Diggarama)

* Blurix (Hard2Core / Diggarama / Blurred Motion Rec)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele