Show

Komentari 32

Uživaju: Snježana Mehun je s dečkom otputovala na Maldive

Uživaju: Snježana Mehun je s dečkom otputovala na Maldive

Nakon dugo, dugo premišljanja, vijećanja i opće apatije, depresije da je najpametnije ne ići nigdje, pogađajte gdje letimo?, upitala je Snježana pa iznenadila pratitelje lokacijom

Nakon što su početkom siječnja uživali u Opatiji, poduzetnica Snježana Mehun (49) i njezin dečko Franz Schillinger sada su otišli u malo dalje krajeve. Počastili su se, ni više ni manje, nego putovanjem na Maldive. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije četiri dana objavila je fotografiju iz zračne luke.

- Nakon dugo, dugo premišljanja, vijećanja i opće apatije, depresije da je najpametnije ne ići nigdje, pogađajte gdje letimo? - upitala je Snježana pa iznenadila pratitelje lokacijom.

Objavila je već nekoliko fotografija iz bajkovitog krajolika Maldiva, a otkrila je da je naišla i na probleme.

- Ja kada dobijem alergiju na sunce pa mi natekne i ospe se lice, ali ne odustajem od fotografiranja. Dobro, nije mi prvi put niti da tvrdoglavo ne odustajem od zadanih ciljeva. Volim svoj karakter - napisala je Snježana uz fotografiju iz mora. 

Alergija je, kako je rekla, nije spriječila da se fotografira i dijeli s pratiteljima trenutke iz privatnog života. Ne skriva koliko uživa na odmoru s dečkom.

Snježana i Franz su najprije bili prijatelji, a sada su u vezi već dvije godine. Upoznali su se preko zajedničkog poslovnog partnera. 

Najčitaniji članci