Obavijesti

Show

Komentari 15

Uživjela se: Jennifer Lopez je mahala fanovima pa skoro pala

Uživjela se: Jennifer Lopez je mahala fanovima pa skoro pala
10

Na premijeri novog filma 'Prevarantice s Wall Streeta' J.Lo je pozdravljala brojne obožavatelje, nagnula se i skoro pala s balkona. Vjerni fan sve je zabilježio kamerom

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez (50) zvijezda je novog filma 'Prevarantice s Wall Streeta' gdje glumi šeficu striptizeta koje udružuju snage protiv muškaraca koji su njihovi klijenti. U subotu navečer bila je premijera filma na filmskom festivalu u Torontu, a Jennifer je po završetku filma i nakon ogromnog pljeska počela mahati fanovima.

Hustlers Premiere - TIFF 2019

Toliko se uživjela u pozdravljanje svojih obožavatelja da se nagnula i skoro pala s balkona. Vjerni fan sve je zabilježio kamerom pa je nezgoda J.Lo postala viralna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Film 'Prevarantice s Wall Streeta' u hrvatska kina stiže 12. rujna, a Jennifer je utjelovila lik Ramone koja vodi grupu striptizeta. Osim što ima jednu od glavnih uloga, J.Lo je i producentica filma. 

- Na početku snimanja bila sam prestravljena jer nikad prije nisam radila nešto slično. Osjećala sam se izloženo i pitala sam se: Tko je Ramona? Zašto to radi? Na kraju sam shvatila da je ona čvrsta i snažna, ali i osjetljiva osoba koja je u životu puno patila. To je sjajan lik za glumicu - kaže Jennifer.

Hustlers Premiere - TIFF 2019

Također, u posljednje vrijeme se, osim priča o novom filmu, vrte tračevi i o navodnom vjenčanju Jennifer i njezinog zaručnika, igrača bejzbola Alexa Rodrigueza (44). Iako mnogi pričaju da će uskoro biti svadba, par je rekao kako još nisu odredili datum. 

Hustlers Premiere - TIFF 2019

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...