Obavijesti

Show

Komentari 4

Uživjeli su se: Lanu Jurčević i Slavka Sobina ponijela opera

Uživjeli su se: Lanu Jurčević i Slavka Sobina ponijela opera
3

Slavko Sobin boji se opernog pjevanja, pa mu Lana nesebično pomaže. Bilman i Vukušić ‘štrikaju’ argentinski tango, a Tolja zamišlja da su boce tipke od klavira

VIDEO

Pjevanje mi je jedan od najvećih strahova. Imam nazalni glas i probleme sa sinusima. Volim pjevati u autu kad me nitko ne čuje, kaže glumac Slavko Sobin (31).

Splitskom glumcu će se u opernom pjevanju pridružiti pjevačica Lana Jurčević (31).

- S Lanom je lakše jer je super partnerica. Vidjet ćemo hoće li se ljudi smijati nama ili s nama - smije se Sobin, koji će Božić provesti u Splitu.

- Puna mi je kapa magle. Vodim kujicu Bubu i nagovorit ću je na prvo kupanje u moru - kaže glumac, koji se malo pobunio kad ga je Lana odabrala za partnera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Slavko je Škorpion, kao ja, i jako smo kritični prema sebi pa reagiramo na takav način - kaže pjevačica, kojoj je najveći strah da ne ostane bez glasa prije nastupa.

- Na Božić putujem na koncert u Sloveniju i vratit ću se neispavana - kaže Jurčević. Njezin prošli partner Davor Bilman (40) plesat će tango s voditeljom Ivanom Vukušićem (34).

- Konačno ples, da se mogu malo odmoriti za blagdane. Iako nisam nikad plesao argentinski tango - kaže poslovni savjetnik i nekadašnji najstroži član žirija 'Plesa sa zvijezdama'.

- Vukušić je izvrstan partner. Za upišat se od smijeha. Oduvijek sam htio probati otplesati s jednim pravim nogometašem - kaže Bilman, kojeg nasmijava plesanje s Ivanom Vukušićem.

- Toliko dobro plešemo da smo nogama ‘ištrikali’ tepih da se ne bi netko poskliznuo. Tkalačko znanje smo odradili - smije se Vukušić, koji nema tremu pred strogim učiteljem plesa.

- Ne bojim ga se jer više nije u žiriju. A i ima iskustva s tangom kao i ja, tri i pol dana - kaže radijski voditelj, koji će blagdane provesti radno.

- Uspio sam si pronaći rupu u rasporedu da kupim poklone - kaže Ivan. Njegov kolega pjevač Marko Tolja (31) uči svirati na bocama.

- Dobro mi ide. Svaka boca je jedan ton, pa sam naštimao da mi otprilike bude kao na klaviru - kaže Tolja. Pomaže mu glazbeno iskustvo.

- Neka ostane mala tajna kakvo je piće u bocama. Otkrit ću vam samo da smo cijeli tjedan dok smo vježbali bili jako sretni - smije se pjevač, koji će blagdane provesti s obitelji u rodnoj Rijeci.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije
Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku