Obavijesti

Show

Komentari 0

Val Kilmer u memoarima piše o bivšima, jednu još nije prebolio

Val Kilmer u memoarima piše o bivšima, jednu još nije prebolio
1

Od 2015. godine bori se s rakom grla, a kroz život su mu prošle brojne ljubavi. Vezu s pjevačicom Cher opisao je kao najozbiljniju koju je ikad imao

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Val Kilmer: 'Iskašljavao sam krv. Krevet je bio cijeli crven...'

O svom privatnom životu, osobito o svom zdravstvenom stanju, nerado priča. Međutim, u svojim novim memoarima 'I'm Your Huckleberry' Val Kilmer (60) progovorio je o svojim bivšim, slavnim djevojkama, otkrivši kako mu je najteže pao prekid s glumicom Daryl Hannah (59).

USA - Monster Energy $50K Charity Challenge Celebrity Basketball Game - Westwood

Od svega je prošlo gotovo 20 godina, ali veza s njom ostala mu je urezana u pamćenje. 'Prozvao' je i njezina supruga Neila Younga (74), za kojeg se Daryl udala 2018. nakon četiri godine veze.

- Bog zna da mi je srce slomljeno nekoliko puta, no najviše ga je slomila Daryl. Neil Young, oduvijek sam te volio, no mislim da te trenutno mrzim - napisao je Kilmer.

PA/Pixsell

Par je vezu započeo 2001. kada su zajedno radili na filmu 'Mi u novac vjerujemo'. Nakon razvoda mu je osmijeh vratila manekenka Cindy Crawford (54), a potom je bio u vezi i s glumicom Angelinom Jolie (44).

Vezu s pjevačicom Cher (73) opisao je kao najozbiljniju od svih koje je imao. 

- Kad me ljudi pitaju kakva je, ja kažem da je poput svake druge žene i superzvijezde, ali i još mnogo više - napisao je Kilmer i otkrio kako je s njom mao posebnu vezu. Najviše mu je pomagala u njegovoj borbi s rakom. Par je bio u vezi 80-ih, a da su i dalje bliski govori da ga je Cher pozvala da preseli kod nje u vrijeme kada se oporavljao od bolesti.

2017 Billboard Music Awards – Show - Las Vegas

- Jedne sam se noći naglo probudio jer sam iskašljavao krv. Krevet mi je bio potpuno crven, kao u sceni iz 'Kuma'. Odmah sam se pomolio pa nazvao hitnu pomoć. Nakon toga sam obavijestio svoju gazdaricu. Cher je preuzela kontrolu nad situacijom i baš se iskazala - rekao je Kilmer za časopis People.

Memoare će objaviti 21. travnja ove godine. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'Nije uvijek lako. Ima dana kad sam depresivna, ali borim se...'

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:58

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu