Obavijesti

Show

Komentari 72

Valentina priznala: S Marinkom mi je falilo fizičke privlačnosti

Valentina priznala: S Marinkom mi je falilo fizičke privlačnosti
7

Valentina za Marinka kaže da je dobar čovjek, pun razumijevanja i topline, ali da mu u trenutku finalne odluke nije mogla ponuditi više od prijateljstva... Kaže kako bi i dalje postupila istu u svim situacijama

VIDEO

Samoborka Valentina Hržić (45) u eksperimentu 'Brak na prvu' mnogima je privukla pažnju svojim atraktivnim izgledom, kako gledateljima, tako i drugim kandidatima. Čak je i najstariji kandidat Milan Tokić (64) viknuo 'opa' kad ju je vidio, a i Alen Topić (43) je rekao kako bi od svih žena u showu, najradije s njom bio. Ipak, eksperti su je spojili s Marinkom Matejakom (47). 

POGLEDAJTE VIDEO: Dejan i Nikolina progovorili o vezi Adama i Gordane

Pokretanje videa...

goga i adam 01:08

S njim je Valentina izgradila prijateljski odnos i ljubavnih iskrica među njima nije bilo, ali eksperiment pamti kao predivno iskustvo. 

- Marinku i meni je nedostajalo fizičke privlačnosti - objasnila je Valentina za RTL. Kaže kako bi i dalje postupila istu u svim situacijama u showu.

Za Marinka kaže da je dobar čovjek, pun razumijevanja i topline, ali da mu u trenutku finalne odluke nije mogla ponuditi više od prijateljstva.

Dobila je velik broj novih pratitelja na društvenim mrežama, ali kaže da je to sve zbog emisije. I u inbox joj stižu razne poruke.

- Uglavnom su poruke podrške, ali i tuge što Marinko i ja nismo ostali zajedno - kaže Valentina, koja je u eksperimentu naučila što znači izreka 'odijelo ne čini čovjeka'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin