Obavijesti

Show

Komentari 18

Valentina se nakon Ištvana zaljubila u Mateja iz HTZ-a

Valentina se nakon Ištvana zaljubila u Mateja iz HTZ-a
3

Mlada manekenka "pali se" na finaliste raznih televizijskih showova. Bila je u vezi s Išvanom iz "Plesa sa zvijezdama". Sad je s Matejem iz HTZ-a

VIDEO

Bivša natjecateljica RTL-ova showa “Hrvatski top model”, 17-godišnja Valentina Dropulić, i finalist glazbenog showa “Hrvatska traži zvijezdu” Matej Miličić (17) novi su par.
- Valentina je divna, jako mi se sviđa - kratak je bio Matej komentirajući svoju prvu ljubavnu vezu pred očima javnosti. Valentina, već naviknuta na novinare, bila je pričljivija.
- Upoznali smo se na after partyju showa 'Hrvatska traži zvijezdu’ i razmijenili brojeve. Uslijedilo je nekoliko poruka, pozvao me na piće i tako je počelo - rekla nam je. Budući da Matej stalno boravi u kući s natjecateljima, imaju malo vremena za viđanje.
- Ali koristimo svaki slobodni trenutak. Ne izlazimo baš van jer nas opsjedaju dječica i traže autgrame pa ne možemo biti posvećeni jedno drugome - rekla je Valentina. Priznala je da je upoznala i dečkove roditelje.
- Super su mu mama i tata! Matej je iz Šibenika, ja iz Ploča pa smo blizu i kad smo kod kuće. No mislim da ćemo oboje živjeti u Zagrebu - kazala je manekenka.
Valentina je prije Mateja hodala s plesačem Ištvanom Vargom (27), finalistom “Ples sa zvijezdama”. Njihova veza nije naišla na odobravanje javnosti jer ona nije punoljetna, iako su tvrdili da su se suzdržavali od seksa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija