Obavijesti

Show

Komentari 32

Valentina Tijan hvali Srećka: 'Blago Antoniji, ne bi moj meni tako kupio auto dok ne rodim'

Valentina Tijan hvali Srećka: 'Blago Antoniji, ne bi moj meni tako kupio auto dok ne rodim'
1

Srećko svoju 'zlatnu' djevojku voli obasipati znakovima pažnje. Kupio joj je Audi Q5, a mnogi su pisali kako je ovo jako romantična gesta. Javila se i bivša natjecateljica 'Ljubavi na selu'

VIDEO

Antonija Beščec (29) i Srećko Ponjavić (34) upoznali su se u 11. međunarodnoj sezoni showa 'Ljubav je na selu'. Ubrzo je farmer iz Kanade shvatio kako je upravo Antonija s otoka Vira njegova 'zlatna' djevojka pa njihovoj ljubavi nisu na put stali niti kilometri. Beščec se preselila kod Srećka u Lethbridge u Kanadu. Njezin odabranik često je obasipa darovima, a sada je 'pao' još jedan. Kupio joj je Audi Q5.

POGLEDAJTE VIDEO: Oženio se Dušan iz 'Ljubavi na selu'

Pokretanje videa...

Dušan iz Ljubav je na selu se oženio 01:16

Antonija se poklonom pohvalila na društvenim mrežama, a pratitelji su joj pisali kako je to doista romantična gesta. Između ostalih, oglasila se Valentina Tijan (26), koja je sudjelovala u devetoj sezoni 'Ljubavi na selu'. U showu je pronašla srodnu tušu, Vatroslava Tijana (41), s kojim se naposljetku oženila. Srećkov poklon Antoniji komentirala je na Instagramu.

- Ja se nisam ovoliko hvalila. Svaka čast Srećku, kupio joj je auto, a nije mu ni žena. Ne bi ovaj moj meni kupio dok ne rodim. I još ga nije napisao na mene, nego na sebe. U Srećka nema Qashqai, samo Audi, BMW i Mercedes - napisala je Valentina uz fotografije koje je Antonija podijelila na Facebooku pa dodala:

Antonija iz 'Ljubavi na selu' se hvali: 'Dragi mi kupio Audi Q5'
Antonija iz 'Ljubavi na selu' se hvali: 'Dragi mi kupio Audi Q5'

- Pitam se hoće li Antonija morati potpisati predbračni ugovor ili kao ja bračni, ako se rastanu da ništa ne uzima. 

Tijan je pohvalila Srećka i uz to napomenula kako njezin suprug Vatroslav vjerojatno ne bi tako postupio, već se ona prvo morala udati za njega i roditi mu dijete. Kod Antonije i Srećka nije takva situacija, no oni svakako imaju daljnje planove.

Par se zaručio u četvrtom mjesecu, a nedavno su proslavili zaruke. Nisu mogli ranije zbog pandemije korona virusa. Planiraju kako će vjenčanje biti sljedeće godine.

- Svadba će biti 2021. godine, a kada, ovisi o koroni - rekla je Beščec za RTL

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu