Show

Komentari 37

Valentinu iz 'Braka na prvu' ne prestaju hvaliti: Izgledaš super

Valentinu iz 'Braka na prvu' ne prestaju hvaliti: Izgledaš super

Iako nije išlo s Marinkom, Valentina je u srpnju priznala da postoji muškarac u njezinu životu i rekla da je dečki inače mogu osvojiti pristojnošću, dobrotom i šarmom

Valentinu Hržić (46) iz Samobora upoznali smo u prvoj sezoni showa 'Brak na prvu', a ona je nastavila komunicirati s obožavateljima i nakon završetka emisije. Oduševljava fotografijama na društvenim mrežama, posebice mladenačkim kombinacijama.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na Instagramu njezine objave mogu vidjeti samo oni koji je prate jer je profil zaključala, ali zato je na Facebooku svima dostupna. Tako je nedavno iznenadila novom fotografijom zbog koje su mnogi provjeravali radi li se o istoj Valentini koju su gledali u eksperimentu. 

Sjedila je na kauču raspuštene kose, a nosila je tamnu dolčevitu i traperice. Nije dugo trebalo da pokupi pohvale na račun svog izgleda. 

- Ima nekoliko stvari koje nikad ne izlaze iz mode, a ženstvena žena je jedna od njih... - napisala joj je jedna pratiteljica, a druga dodala 'Prelijepa si'. 

Valentina je u showu bila u braku s Marinkom Matejakom, ali veza nije uspjela. Nedostajalo je fizičke privlačnosti, istaknula je. 

- Marinko je dobar čovjek, pun razumijevanja i topline i žao mi je što mu nisam mogla ponuditi više od prijateljstva - ispričala je Valentina nakon showa.

Iako nije išlo s Marinkom, Valentina je u srpnju za RTL priznala da postoji muškarac u njezinu životu i rekla da je muškarci mogu osvojiti pristojnošću, dobrotom i šarmom. 


 

Najčitaniji članci