Show

Komentari 2

Vampira opsjedale cure, sad ne voli pažnju: Dosadan sam i star

Vampira opsjedale cure, sad ne voli pažnju: Dosadan sam i star

Iskreno, više nikad ne želim vidjeti ljude koji me ispred moje kuće čekaju u zasjedi. Ne vjerujem ni da bi se takvo što moglo ponoviti jer sam sad star i dosadan, rekao je britanski glumac

Roberta Pattinson (33) proslavio se ulogom vampira Edwarda Cullena u filmskom serijalu 'Sumrak saga', a za dvije godine ćemo gledati u remakeu 'Batmana' Matta Reevesa.  Iako su ga nekad u stopu pratile zaluđene obožavateljice, Pattinson je sad uvjeren da se takva masovna manija za njegovim likom i djelom više nikad neće ponoviti.

The Lost City of Z UK Premiere - London

- Na svu sreću ta histerija je nastala iznenada, ali je i brzo nestala. Iskreno, više nikad ne želim vidjeti ljude koji me ispred moje kuće čekaju u zasjedi. Ne vjerujem ni da bi se takvo što moglo ponoviti jer sam sad star i dosadan - rekao je glumac u intervju za Sunday TODAY with Willie Geist.

Prisjetio se i audicije za 'Sumrak' koju je opisao kao vrlo neugodno iskustvo.

- Mislio sam da neću proći. Morao sam odglumiti jednu scenu u kojoj je Edward s gitarom. Rekli su mi na audiciji: 'O, ponio si gitaru sa sobom, želiš li nam nešto odsvirati?'. Nisam se uopće pripremio za tu situaciju pa sam rekao da sam je samo ponio sa sobom. Nisam htio svirati. To im je tek bilo jako čudno. Nakon toga osjećao sam se užasno, čak sam i roditeljima rekao da je to bila prava noćna mora. I na kraju sam dobio ulogu u 'Sumraku' - ispričao je Pattinson.

Uskoro će postati Batman i tako postati drugi najmlađi glumac koji će utjeloviti Batmana, nakon Christian Bale koji ga je u dobi od 31 godinu glumio 2005. u filmu 'Batman: Povratak', a film bi na velika platna treba doći u lipnju 2021.

Robert je nekoliko godina bio u vezi s kolegicom Kristen Stewart (29), a prošle godine se pričalo da su se pomirili. Zajedno su došli na zabavu kolegice Lily-Rose Depp (20), kćeri Johnnyja Deppa (56), a nekoliko puta su izašli van skupa i podijelili nekoliko cigareta.

Američka glumica Kristen u posljednjih nekoliko intervjua otkrila je kako je zaista voljela glumca i kolegu sa seta filmske franšize 'Sumrak', piše magazin People.  Iako mu je bila nevjerna, priznala je kako se htjela udati za njega. 

- Bili smo godinama zajedno. On je moja prva ljubav. Nismo se htjeli držati za ruke dok hodamo ulicom jer im nismo htjeli dati materijala za fotografiranje. S druge strane, nisam mogla uhvatiti svog dečka za ruku - rekla je Kristen, koja tvrdi kako su osim njezinog preljuba, na njihov prekid utjecali i paparazzi. 

- Da me zaprosio, udala bih se za njega. Iako nisam žena od tradicije, za njega sam mislila da je on taj - dodala je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci