Show

Komentari 44

'Vampirica' Olja postala časna: Križala se pa skakutala s jajima

'Vampirica' Olja postala časna: Križala se pa skakutala s jajima

Olja je poznata po tome da iznenađuje pratitelje na društvenim mrežama. Kako joj kažu, s njome nikad nije dosadno. Uvijek smisli neku novu ideju kako da nasmije mnoge i da pokaže svoje umijeće

Splitska “vampirica” Olja Einfalt Mihovilović je zbog iznošenja svog stava nerijetko na meti kritika. Kako kaže, nju to ne opterećuje, već joj daje još više volje i snage za nove performanse. Njezina nova objava nije iznimka. Olja se odlučila obući kao časna sestra u visokim potpeticama i tako ponovno šokirati pratitelje.

POGLEDAJTE VIDEO: Olja se odjenula u časnu 

Olja je tako obukla usku crnu haljinu do koljena, crne prozirne najlonke i visoke crne potpetice. Na glavi je pak nosila pokrivalo nalik onima koje nose časne sestre, a u ruci drži pletenu košaricu u kojoj se nalaze šareno obojena uskršnja jaja.

Prvo se prekrižila pa počela u ritmu pjesme skakutati po kamenom stubištu.

Sretan Uskrs svima koji slave! - napisala je u opisu.

Nije prošlo dugo vremena dok se njezin video nije proširio internetom. Neke je objavom nasmijala, no većinu šokirala i razbjesnila.

"Prijavljujem objavu", "Ovo je čisto ruganje religiji", "Zašto si pobogu obučena tako?" - samo su neki od komentara.

U lavini komentatora ipak se našlo najviše onih zbunjenih neobičnim načinom na koji se Olja prekrižila. Umjesto desnom, ona se prekrižila lijevom rukom te prvo dotaknula trbuh pa čelo, desno rame, lijevo rame i naposljetku prsa.

- Je li se ona upravo prekrižila lijevom rukom? - upitao je jedan zbunjeni komentator na što mu je Olja odgovorila "Ljevoruka sam".

Ubrzo je na svome Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj u istom kompletu drži žutu ružu u ruci. 

Ta objava joj nije donijela jednaku pažnju kao šokantan video na TikTok profilu.

POGLEDAJTE VIDEO: Olja proslavila rođendan

Najčitaniji članci