Show

Komentari 17

Vampirica se vraća: Olja leti na usisavaču, u kotlu radi napitke

Vampirica se vraća: Olja leti na usisavaču, u kotlu radi napitke

Splitska vampirica obilazit će splitske ulice i prepričavati zanimljivu legendu o vještici s Peristila. U svom kotlu će napraviti čarobne napitke koji su potrebni današnjem društvu kako bi normalno funkcioniralo

Osebujnu splitsku umjetnicu gledatelji su već imali prilike upoznati u RTL-ovu kulinarskom showu ‘Večera za 5 na selu’, a sad će uoči Noći vještica pripremati čarobne napitke pod novim imenom - Olja Vičbič.

POGLEDAJTE VIDEO: Vampirica u 'Večeri za 5'

Približava se 31. listopada, dan kada se prepričavaju strašne priče u kojima su glavni protagonisti sva neobična bića, izmišljena, ali i ona stvarna. Tim povodom će za sve znatiželjne i one najhrabrije biti napravljen poseban specijal o splitskoj vještici koju utjelovljuje poznata splitska umjetnica i dizajnerica Olja Einfalt, u ovom serijalu poznatija kao Olja Vičbič.

- Ja sam druga vještica u Splitu, a ispričat ću vam legendu o prvoj splitskoj vještici, koja je je zaista postojala u srednjem vijeku i ona je bila moja prapraprabaka. Postoji mnogo sličnosti u ondašnjem vremenu i sada te ću na jedan humorističan, ali i tragičan način prenijeti tu legendu i povezati je s današnjim društvom. Ljudi se danas skrivaju iza lijepih lica i ne zna se tko je zapravo vještica - otkriva Olja.

Napomenula je kako je ona dobra, a ne zla vještica, što će gledatelji imati priliku vidjeti već od 29. listopada na RTLplayu.

Specijal zvan 'Noć vještica by Olja Vičbič' prati vješticu Olju koja, vozeći se na svojoj modernoj metli - usisivaču, obilazi splitske ulice te prepričava zanimljivu legendu o vještici s Peristila, a potom u svom kotlu priprema čarobne napitke koji su potrebni današnjem društvu kako bi normalno funkcioniralo.

Tako će se na Oljinu vještičjem 'jelovniku' pronaći ljubavni napitak, napitak protiv zlih jezika, ali i napitak protiv korone! U pripremi napitaka pomoći će joj njezin asistent Bubimir te veliki strašni piton koji joj je otkrio magični tajni sastojak.