Obavijesti

Show

Komentari 3

Vanna o talentu: Frustracijom mogu razbiti zidove u zgradi

Vanna o talentu: Frustracijom mogu razbiti zidove u zgradi
5

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna tijekom gostovanja na radiju Totalni FM osvrnula se na činjenicu kako talent u Hrvatskoj glazbenicima nužno ne garantira i uspjeh

VIDEO

Pjevačica je tijekom gostovanja na radiju Totalni FM izjavila kako je frustrira što mladi glazbenici u Hrvatskoj teško pronalaze publiku za što je, po njezinom mišljenju, zaslužan ovdašnji mentalitet.

- Moja frustracija bi mogla razbiti zidove ove zgrade - rekla je Ivana Vrdoljak Vanna osvrnuvši se na njoj neshvatljivu činjenicu kako talent u Hrvatskoj nužno ne garantira i uspjeh.

Pjevačica je na Totalni FM došla najaviti svoj skorašnji koncert u Lisinskom na kojem će, kako kaže, proslaviti jedan jubilej, odnosno, dvadeset godina otkako je pjesmom 'Molitva za mir' grupe E.T. započela pjevačku karijeru. Na koncertu 19. prosinca, osim Vanne, zapjevat će i njezini gosti, Neno Belan i Tony Cetinski.

- Iako mi se čini malo pretenciozno da sama sebe obilježavam, činila mi se ta obljetnica kao dobar povod za veliki zagrebački koncert - rekla je Vanna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njezin bivši kolega Darko Juranović D'Knock javio se u eter iz Londona i rekao da će napraviti sve da u Zagreb dođe na dan koncerta kako bi joj mogao čestitati na svim tim godinama karijere. Poručio joj je da ostane ono što je i što je oduvijek bila, dostojanstvena žena, vrhunska osoba i vrhunska pjevačica koja je zadužila mnoge. Mia Kovačić, domaćica showa na radiju, počastila je pjevačicu epitetom 'glasčina' na što se Vanna našalila rekavši: 'Glasčina, ali jednako toliko i tijelo oko istoga'.

U eter se javio i Mladen Puljiz iz grupe Boa u kojoj je Vanna, kako kaže, ispekla zanat kao prateći vokal.

- Zahvaljujući Boi sam nastupala na maksimirskom stadionu kao predgrupa Davidu Bowieju. Jako dobro se sjećam tih vremena - rekla je pjevačica i požalila se kako je zbog priprema oko skoršanjeg koncerta zanemarila pripreme za nadolazeće blagdane pa će zbog toga dom okititi prošlogodišnjim ukrasima.

- Važno je da se obitelj okupi, a ona je stvarno široka u svim smjerovima - zaključila je pjevačica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje